hemsida för hypnosterapi

Hemsida för hyposterapi

Camilla Borgström arbetar som hypnosteraput med hypnos- och regressionsterapi. Camilla kan hjälpa dig att bli rökfri, komma till rätta med ångest, eller att helt enkelt må mycket bättre.Snygg hemsida för hypnosterapi Hjälp med Hemsidan i Stockholm

Genom hypnosen kommer hon åt klientens undermedvetna så att han eller hon kan börja bearbeta saker som känns svåra. Genom att bearbeta jobbiga saker och ta oss igenom dem kan vi frigöra oss för att bli den bästa versionen av oss själva.

Den största fördelen med just hypnosterapi är människor känner sig hjälpta även betydligt färre behandlingar än om man jämför med psykoanalys eller KBT-behandlingar.

Hemsida för hypnosterapi

Så till arbetet med Camilla Borgströms hemsida. När jag drog igång arbetet med hennes hemsida berättade hon att hon tycker om ljusgrönt. Jag fick fotot på henne och texterna. Så som vanligt så började jag med att klistra in texterna på de sidor där de hör hemma för att strukturera upp det hela lite.

Jag hittade inget tema, eller layout som det heter i WordPress, som gick i ljusgrönt. Så jag tog ett tema som jag tyckte var fint och så ändrade jag färgerna på det istället.

Jag har installerat ett pipettverktyg i min webbläsare. Det gör att jag kan hämta färger från webbsidor. När jag hade lagt upp bilden på Camilla så tog jag min pipett och hämtade lite olika gröna färger från bilden. Till slut hittade jag den här ljusgröna som är idag. Jag valde den efter som jag upplever den som lugn och harmonisk och att den förmedlar trygghet och lugn.

Övriga bilder på hemsidan hittade jag på pixabay. Jag valde färger som går i grön grått. Jag tycker det var klurigt att hitta riktigt bra bilder, men Camilla godkände dem i alla fall.

Vad är bra med Camillas hemsida för hypnosterapi?

Idag är det väldigt viktigt att visa Google att man har expertis på sitt område. Extra viktigt är detta när man arbetar med människors hälsa, vilket ju hypnosterapi är. Hon berättar också om sin utbildning på området och i vilka fall hypnos fungerar. Det är heller inte så att hon försöker få läsaren att tro att hypnos garanterat kommer hjälpa honom eller henne, utan betonar att alla människor är olika.

Hon visar också att hon är en auktoritet på området genom de referenser från tidigare klienter som hon har hjälpt. Det behöver förstås byggas ut i takt med att hon får fler referenspersoner, men det är en bra start som ger trovärdighet.

Jag gillar också när jag kan hitta information om vem som står bakom en hemsida och här har Camilla valt att skriva ut telefonnummer, e-postadress och visa en bild på sig själv. Det ger läsaren förtroende för henne.

Idag är det bra om man har SSL-certifikat på hemsidan. Du vet, ibland står det på en hemsida som man kommer in på att hemsidan inte är säker. Då saknas det certifikatet. På många webbhotell är det gratis, vilket det var i det här fallet. Det ser lite illa ut om man kommer in på en företagshemsida och det står att den inte är säker.

Tror du att hypnos- & regressionsterap kan hjälpa dig? Tveka inte att ta kontakt med Camilla!

Besök gärna hemsidan!

Ta mig dit!

Dela gärna sidan!