Project 24 passiva inkomster online

Project 24

In Alla inlägg, Passiva inkomster by Annika Vallgren

Byt ut ditt vanliga arbete mot passiva inkomster på 24 månader

Visst låter det lockande? Vem vill inte ha passiva inkomster och kunna arbeta mindre? Jag ska dela med mig av min plan!

Hur gör man får att få en bra passiv inkomst? Det finns naturligtvis många tänkbara alternativ. Det jag har valt är att arbeta som affiliate. Det går ut på att jag från mina hemsidor länkar till företag som jag tycker har bra produkter. För varje person som klickar på min länk och handlar hos det aktuella företaget får jag en lien provision. För att jag ska få en bra passiv inkomst behöver många köpa de produkter som jag rekommenderar. Ju fler besökare jag har på min hemsida desto fler kommer vilja handla. För att få många besökare till min hemsida behöver det finnas många bra texter där och sidorna behöver listas högt på Google. Att bara skriva text och lägga ut räcker inte alltid. Innehållet måste vara bra också, så att både människor och Google gillar det. Det är också viktigt att producera mycket nytt material. Något som många, inte bara jag, stupar på är skrivandet. Tidigare kunde det ta mig en hel dag att skriva ett inlägg. Men nu har det hänt något som gör skillnad. Det tänkte jag berätta om här.

Vill du byta ut ditt jobb mot passiva inkomster på 24 månader? Här ska du få reda på hur jag gör för att nå dit jag vill komma.

Affiliate så funkar det

Affiliatemarknadsföring fungerar så att jag skriver om olika ämnen på min hemsida som jag tror att läsaren kan ha nytta och glädje av. I mina texter kan jag rekommendera olika tjänster eller produkter som jag tror de behöver eller har nytta av.

I princip så fungerar det så här: Till exempel så är jag väldigt nöjd med mina brusreducerande hörlurar som jag har köpt. Därför rekommenderar jag dem gärna till andra. Om jag då har ett avtal med CDON som säljer dessa hörlurar och länkar till vart läsaren kan köpa dem så får jag en liten provision ifall han eller hon köper dem. Hur stor provisionen är kan bero på vilket företag produkten eller tjänsten säljs hos och vad det är för provision på just den artikeln. Vill du veta exakt hur du ska göra för att lägga in affiliatelänkar på din hemsida och börja tjäna pengar direkt? Då hittar du mer information här!

Mina affiliate hemsidor

Som jag skrivit och berättat om tidigare så arbetar jag med affiliatemarknadsföring och arbetar aktivt med två sajter

Presentsajten har kommit lite längre och Husmorstips är i uppstartsskedet bara. Jag är ganska ensam om det här. Ingen jag känner i verkliga livet håller på med affiliate. Det är ganska ensamt och jag har ingen att fråga när det dyker upp frågor eller problem. Så jag har fått söka mig information på internet. Youtube har visat sig vara en guldgruva när man vill lära sig saker, eller hämta inspiration.

Income School

Mina favorit youtubers heter Jim och Ricky och driver kanalen Income School. Där har jag fått mycket inspiration och tips. Förutom att de har mycket gratis material tillgängligt online så driver de även Project 24.

Project 24 är en plattform där man som deltagare får hjälp att steg för steg skapa sin egen hemsida, fylla den med bra material för att sedan när man får trafik till webbplatsen även lägga in affiliatelänkar på den och börja tjäna pengar på den.

I Project 24 får du tillgång inte bara till 60-stegsprogrammet för att göra din egen hemsida och få inkomster från den. Project 24 innehåller så mycket mer än så. Det jag haft mest utbyte av så här långt är en kurs i att skriva innehåll med hög kvalité till hemsidan snabbt. Det går faktiskt att skriva en sida med 1500 ord på bara 90 minuter. Det klarade jag inte tidigare! Det kunde ta en hel dag att skriva den mängden text.

Det finns också kurser om att välja ett bra ämnesområde till sin hemsida, foto, kurs om hur man snabbar upp hemsidan osv. Dem har jag inte hunnit titta på ännu.

Vill man ha hjälp med något finns det ett användarforum dit man kan vända sig. Alltid är det någon som har svar på frågorna. Även om det är rena tyckande frågor, som vilken logga är snyggast så kan man få svar snabbt där.

Är du nyfiken på att gå med i Project 24 du också? Besök sidan så kommer Jim att berätta mer!

Varför gick jag med?

Jag vill ha passiva inkomster och kunna välja när och om jag vill arbeta. Det är mitt stora mål. Men det som fick mig att gå med i Procekt 24 är att jag tycker det Rick och Jim pratar om låter förnuftigt. Tidigare har jag bara använt mig av det gratis material de delat, men nu kostade jag på mig att gå med i Project 24. Det som lockade mig speciellt mycket var den där kursen för att lära sig skriva snabbare. Det är den som jag tror att jag kommer ha mest nytta av.

Jo, så är det kanske nyttigt med 60-stegsprogrammet också. När man får en uppgift varje. Oftast tar den 90 minuter. Det är ju inte oöverkomligt för att uppnå ett stort mål längre fram. Jag är ju van att arbeta med webb och så, så vissa delar av programmet kunde jag helt enkelt hoppa över. När jag sätter mig vid datorn är det mycket lättare att börja jobba med designen än att skriva ett inlägg på bloggen. Men egentligen så spelar ju inte utseendet på hemsidan någon som helst roll, inte innan jag har trafik till webbplatsen. Att hinna med ett steg varje dag är inte helt nödvändigt heller, men bara man fortsätter att driva projektet framåt så är man ju på väg mot sitt mål.

Att vara med i Project 24 är också bra för att hålla motivationen uppe. Det är lätt att tröttna nr man inte får några inkomster direkt. För att Google ska hitta och indexera en ny hemsida kan det ta upp emot ett halvår. Att då sitta och jobba med texterna på den sajten kan kännas ganska tröstlöst. Att skriva dag efter dag, trots att man inte har några besökare och inte någon inkomst från den. Jag tror det är nyttigt att få se deras projektplan. De kan förstås inte ge några garantier om inkomster, men att se att en normal sajt inte genererar intäkter förrän ett halvår in i arbetet, även om man följer deras plan, känns bra. Då vet jag att jag inte har gjort något fel. Det kan ju kännas ganska tröstlöst att sitta och skriva till en hemsida som ingen besöker. Att varje dag få peppning och att veta att man inte är ensam gör skrivandet lättare.

Det är inte en räkmacka precis. Att starta en hemsida och generera passiva inkomster är hårt arbete. Det kommer krävas mycket jobb. Men de flesta människor sitter av minst 90 minuter i soffan varje dag. Men jag gör det här istället.

Vad har jag lärt mig i Project 24?

Jag har lärt mig arbeta effektivare och mer målmedvetet. Och att inte lägga så mycket tid på att peta med designen, utan bara få upp en hemsida som funkar och sen gå vidare. Det är inte designen som kommer generera några passiva inkomster.

När jag har jobbat med min presentsajt har jag lagt ner massor av arbete, men jag vet inte om jag har arbetat så effektivt som bara är möjligt. Jag har precis gått med i Project 24, men har ändå hunnit lära mig massor. När det gäller sajten med husmorstips kommer jag att arbeta helt annorlunda.

Jag har fått lära mig att skriva inlägg med högre kvalité. Tidigare var jag mer fokuserad på att producera så många inlägg som möjligt. De blev då inte alltid så långa eller av hög kvalité. Men om jag istället fokuserar på att skriva det bästa och mest hjälpsamma inlägget för att hjälpa mina läsare kommer jag listas högst på Google. Det ger kanske inte så många sidor, men om de sidor jag faktiskt har rankar topp ett eller två på Google så kommer jag ändå få många besökare till min hemsida. Så nu är det fokus på kvalité istället för kvantitet.

När jag får en uppgift att göra varje dag att göra är det inte så svårt att ta itu med den.

Vad kostar det att gå med?

Att gå med i Project 24 kostar $449, alltså ungefär 4300 kr. Det kanske låter lite dyrt, men om jag lyckas att komma i mål med min hemsida en enda månad tidigare än jag skulle ha gjort på egen hand så kommer kursen att vara värd pengarna. Jag vill gärna ha en passiv inkomst från mina hemsidor.

Project 24 hjälper mig att hålla motivationen uppe för att skriva. Genom att uppgifterna kommer uppdelade med en liten grej varje dag så känns det överkomligt. Att varje dag skriva i 90 minuter är något jag klarar av.

Gå med du också!

Vill du också byta ut din vanliga inkomst mot en passiv? Gå med i Project 24 du också. Jag lovar, det är en hobby som är mer lönsam än tv-tittande!

MIN EGEN HEMSIDA

Jag får ofta frågor om min egen hemsida. Det tema som jag ha använt är Xtheme från Enevato Market. Enevato Market har många snygga teman att välja mellan för din hemsida. De flesta av bilderna på min hemsida kommer från Haute Stock. Jag är också en aktiv medlem av Project 24 där jag arbetar med att på 24 månader ersätta mina inkomster med passiva inkomster online.