Vad kostar en hemsida?

Vill du veta hemsidans pris?

En vad de vanligaste frågorna jag får är "Vad kostar en hemsida". Att göra en hemsida är gratis. Men att köpa en hemsida kostar från 9900 kr. Det är den tid jag lägger ner på att göra din hemsida och min kunskap som du betalar för. Hemsida från 9900kr

En hemsida med endast en sida är ett utmärkt alternativ för dig som har en liten budget. Läs mer om den billigaste hemsida här. Jag gör även lite större hemsidor till företag och skräddarsydda hemsidor. Jämför gärna mina priser på hemsidor med konkurrenternas! Jag vet att jag håller riktigt låga priser på hemsidor. Mina hemsidor är professionella och mycket prisvärda. 


FRÅGA GÄRNA OM OFFERT

Vad kostar en hemsida? Vad kostar en hemsida per år? De flesta av mina kunder vill gärna veta priset på hemsidan innan jag påbörjar jobbet, så därför brukar jag börja med en offert.

När jag skriver en offert på din hemsida baserar jag offerten på hur lång tid jag tror att det kommer ta att göra din hemsida. Vill du ha en avancerad layout, många sidor, specialfunktioner, korrekturläsning, bildbehandling eller ett galleri med massor av bilder kan det ta lång tid att göra hemsidan. 

På den här sidan hittar du några olika erbjudanden på hemsidor, så att du kan se ungefär hur mycket din hemsida kommer att kosta. Jag har räknat med en enkel layout och bara text och bild i mina prisexempel. Vill du ha en mer avancerad hemsida kostar den förstås mer än en enkel hemsida. 

Ligger mina priser utanför din budget? Då kan du tänka dig att göra en del av jobbet själv?


VAD KOSTAR EN HEMSIDA?

Jag brukar alltid skriva offerter eftersom de flesta kunder vill ha en snygg hemsida till fast pris. De vill veta hemsidans pris innan jag börjar. Med en offert kan du som kund ser vad som ingår i mitt åtagande. Jag får också en bekräftelse på att jag uppfattat uppdraget på rätt sätt.

När jag skriver offerter så utgår jag från den tid som jag beräknar att arbetet kommer att ta. Det är många som hör av sig och frågar vad kostar en hemsida. Därför har jag lagt upp några exempel på priser på hemsidor här. Jag har i mina prisexempel utgått från att de är en enkel design på sidan. Förutom mitt jobb behöver du även betala för ett webbhotell.

Så utifrån vad du vet att du behöver kommer du kanske kunna gissa ungefär vilka priser det rör sig om för just din hemsida. Men för att få svar på din fråga; hur mycket kostar en hemsida är det kanske enklast om du skickar mig ett meddelande. Jag brukar svara väldigt snabbt och du förbinder dig inte till något!

PRIS PER MÅNAD?

Hur mycket kostar en hemsida per månad? När jag är klar med mitt jobb så skickar jag en faktura för jobbet på den summa vi har kommit överens om i offerten. Hos mig betalar du inte hemsidor per månad! Men däremot så behöver du även ha ett webbhotell. Tecknar du det hos one.com, som är ett av de billigaste webbhotellen. Då kostar de billiga hemsidorna 100 kr per månad. Men du kan få en rabattlänk av mig om du vill.

Låga priser på hemsidor

PRISET PÅ HEMSIDOR ÄR MYCKET LÅGT, JÄMFÖR MIG MED EN KONKURRENT!

Det händer att jag får mail från kunder som undrar varför mina hemsidor är så billiga. En gång lämnade jag offert på ett jobb. Min offert låg på 9900 kr och konkurrenternas på 35000 kr. Kunden var rädd att jag lurade henne på något sätt och jag skulle lägga på kostnader under jobbets gång. Så är det inte!

Det vi kommer överens om i offerten är det som gäller. Jag erbjuder billiga hemsidor på riktigt. Jag lägger inte på funktioner som du inte behöver bara för att jag vill tjäna mycket pengar. Jag tror det lönar sig för mig i längden att vara juste. Mina kunder blir nöjdare och rekommenderar mig till andra.

NÄR KOSTAR MIN HEMSIDA MER ÄN 9900 KR?

Ibland händer det att kunder blir besvikna när de hör att deras hemsida kommer kosta mer än 9900 kr. När jag beräknar priset för en hemsida baserar jag det på hur lång tid jag förväntar mig att lägga ner på uppdraget.

Det som brukar variera från uppdrag till uppdrag är antal sidor och speciella funktioner. Ska du ha en webbshop med 100 produkter, ett stort bildgalleri eller en avancerad layout, så tar det en stund att lägga upp. Vill du ha hjälp att beskära alla bilder. Behöver du fler språk på hemsidan. Ska du ha ett statistikverktyg anslutet. Sådana saker tar en stund att göra, därför kan din hemsida kosta mer än 9900 kr.

Priset 9900 kr för min billigaste hemsida är för en hemsida med enkel layout. Att göra större arbeten tar det mer tid och de kostar därför mer.


EN HEMSIDA SOM BARA KOSTAR 9900 KR, KAN DEN VARA SERIÖS?

KAN EN HEMSIDA FÖR 9900 KR VERKLIGEN VARA SERIÖS?

Många funderar över hur en hemsida kan vara både seriös och prisvärd samtidigt? Jag anser att den kan det! Jag erbjuder mina kunder olika billiga alternativ beroende på vilken lösning de behöver.

Hjälp med hemsidan är en liten webbyrå i Stockholm och Åkersberga. Jag gör mitt yttersta för att du som kund ska bli nöjd och för att bygga upp långsiktiga relationer med dig.

Mitt mål är att du enkelt ska få en billig och bra hemsida till ditt företag. Så svaret på din fråga "vad kostar en hemsida" beror på hur många sidor du vill ha och vilka funktioner du vill ha på den. Fler sidor och fler funktioner tar mer tid att göra, därför blir priset också något högre. Men även om din hemsida är billig så ska den förstås alltid ge ett professionellt intryck!

MINA KUNDER

Jag vänder mig i första hand till små och medelstora företag som vill ha en lite enklare, billig men ändå snygg hemsida. De vill oftast ha en prisvärd hemsida men utan att låsa in sig i något system. De vill kunna bygga ut hemsidan själva i takt med att deras företag växer och blir större.

I WordPress finns det gott om utrymme att växa. Det finns möjligheter att fortsätta bygga på hemsidan med ytterligare funktioner och sidor. En enkel och snygg hemsida till företag för att presentera dig och dina produkter eller tjänster. Det brukar vara tillräckligt både för nystartade och mindre företag.


HEMSIDA MED ETT PRIS SOM PASSAR ÄVEN DIG MED LITEN BUDGET

För den som har mycket begränsad budget skulle jag rekommendera den billigaste hemsidan för 9900 kr. När allt väl är installerat och på plats så kan du själv lägga till övriga sidor du behöver.

HUR MYCKET KOSTAR EN HEMSIDA?

Så svaret på frågan "Hur mycket kostar en hemsida?" eller "Vad kostar en hemsida?" är alltså från 9900 kr. Jämför gärna mina priser med konkurrenternas! Här får du en hemsida som är snygg för små pengar. Jämför också hur mycket du får för pengarna.

Jag vet också att det är väldigt få webbyråer som är så snabba att få allt på plats som jag är. När jag gör en hemsida kan jag hjälpa dig att få allt på plats mycket snabbt. Har du inte bilder eller logga kan jag fixa det också.

VILL DU HA HEMSIDAN GRATIS?

Det är faktiskt en fråga jag brukar få ibland. Men tyvärr, vill du ha en hemsida gratis så har du kommit fel.

Jag får många förfrågningar om att göra hemsidor gratis eller i utbyte mot att få placera länkar på den. Jag gör hemsidor billigt, men inte så billigt. Precis som en snickare inte arbetar gratis, gör inte jag det heller. Jag har visserligen ett roligt arbete, men inte så roligt att jag kommer utföra uppdraget gratis. Är din budget noll och ingenting kan jag tyvärr inte hjälpa dig med din hemsida. Att göra en hemsida är gratis, men du betalar för min tid och min kunskap. Jag har upptäckt att jag inte kan vara nog tydlig på den här punkten.

HEMSIDA PRIS – JAG SKOJAR VERKLIGEN INTE – JAG GÖR INTE EN HEMSIDA GRATIS!

Den billigaste hemsidan jag kan erbjuda kostar 9900 kr. Att jag får lägga en länk på hemsidan är heller inte tillräcklig betalning för mitt arbete. Kan du tänka dig att göra jobbet själv så finns det förstås möjlighet att gå min WordPress-kurs. Då kan du bygga en hemsida som är hur stor som helst.

Tack för förståelsen!