SÖKMOTOROPTIMERING

VAD ÄR SÖKMOTOROPTIMERING?

Sökmotoroptimering gör att du får fler affärer

Sökmotoroptimering går ut på att placera sin hemsida så högt upp hos sökmotorerna på speciella sökord. Det gör du genom att förbättra din hemsida på olika sätt. Google och andra sökmotorer kommer då skicka fler besökare till just din hemsida.

Förutom att få många besökare strävar du förstås även efter att besökarna ska vara relevanta. Du vill bara ha besökare som är intresserade av det du har att sälja. Om du säljer joggingskor så är du ju inte alls intresserad av besökare som vill reparera skor, söka på skovård eller träskor.

SÖKMOTOROPTIMERING LEDER TILL FLER AFFÄRER

Sökmotoroptimera hemsidan för att få rätt besökare

Om du kommer högre upp kan du göra fler affärer. Eftersom de flesta som gör en sökning klickar på den första träffen i listan, något färre på andra, ännu färre på den tredje osv. Genom att du får fler exponeringar så är det fler som klickar sig in på länken till just din hemsida och tar kontakt med dig. Detta leder till fler affärer för dig.

NÄR SKA MAN SÖKMOTOROPTIMERA HEMSIDAN?

  • Har du dåligt med besökare på hemsidan?
  • Syns sidan i sökmotorerna?
  • Är hemsidan mobilanpassad?
  • Gör du för få affärer?

SÖKMOTOROPTIMERING PRIS FRÅN 2990 KR

Öka möjligheterna till fler affärer – beställ även sökmotoroptimering till hemsidan!

HJÄLP MED GRUNDLÄGGANDE SÖKMOTOROPTIMERING

Begär pris på din hemsida

Kontakta mig gärna för att få hjälp med grundläggande sökmotoroptimering, eller om du har andra frågor!

Fråga mig gärna om priset på din nya hemsida!

GARANTIER NÄR DU ANLITAR MIG FÖR SÖKMOTOROPTIMERINGEN

Vad är sökmotoroptimering SEO

När du anlitar mig för att hjälpa dig med sökmotoroptimeringen finns inga garantier. Ja, du läste rätt! Det finns inga garantier. Jag kan inte lova att du hamnar högst hos Google. Hur högt du hamnar beror på väldigt många saker. Det sägs att Google har flera hundra parametrar de tittar på när de bedömer en hemsidas ranking. Hur många eller exakt vad som styr rankingen är saker de hemlighåller. Hur högt du hamnar beror även på konkurrensen. Kanske är din sida perfekt, men dina konkurrenters hemsidor är ännu bättre.

Det tar tid! Du kan heller inte räkna med att se några omedelbara förändringar. Det kan ta flera månader innan du ser effekten av sökmotoroptimeringen. Hittar du något företag som kan garantera effekten av sökmotoroptimeringen så tycker jag inte du ska lita på dem. Det finns ingen som kan lova att du ska ranka högst.

VAD ÄR SÖKMOTOROPTIMERING OCH VAD GÖR GOOGLE?

sökmotoroptimera hemsidan för att få fler kunder

När vi söker på Google försöker Google ge oss den bästa hemsidan för det vi söker efter. Det ligger i vårt intresse att hamna så högt som möjligt för vissa sökord.

Vad är sökmotoroptimering då? SEO, eller sökordsoptimering går kort sagt ut på att placera sin webbsida så högt upp hos sökmotorerna som möjligt för sökningar på ett visst sökord. Om jag ligger tidigt i träfflistan med sökträffar kommer jag att få fler besökare till min hemsida (och därigenom fler kunder). Jag vill alltså att Google och andra sökmotorer ska skicka så många besökare som möjligt till min sida. Jag vill ju också att besökarna ska vara potentiella kunder.

MÄTA ANTALET BESÖKARE

Ett bra sätt att starta sökmotoroptimeringen på är att mäta antalet besökare, så att du själv kan följa hur antalet besökare ökar över tid. Om du inte redan har gjort det så brukar jag börja med att installera något verktyg för att mäta besökarantalet på din hemsida.

Jag hjälper dig gärna med att grundläggande sökmotoroptimering av din hemsida. Sökmotoroptimering pris från 1490 kr. Jag registrerar den hos sökmotorer och ser till att du blir hittad av sökmotorerna. Sökmotoroptimering går ut på att du genom ett antal åtgärder ska listas högre upp på Google.

HITTAR INTE DINA KUNDER TILL HEMSIDAN? DÅ ÄR DET DAGS ATT SÖKMOTOROPTIMERA DEN!

SÖKMOTOROPTIMERING VAD INGÅR?

Mät antalet besökare

Jag hjälper dig gärna med att på en grundnivå sökmotoroptimera din hemsida. Anledningen till att jag bara skriver grundsökmotoroptimering eller grundläggande sökmotoroptimering här är att det är ett område som man kan lägga ner tusentals timmar på. Det som ingår i mitt erbjudande är bara det grundläggande arbetet. I mitt åtagande ingår:

  • Installation av statistikverktyg
  • Installation av SEO-verktyg
  • Sökmotoroptimering av texter
  • Sökmotoroptimering av bilder

Det kan tid innan man ser effekten av sökmotoroptimeringen

VAD INNEBÄR SÖKMOTOROPTIMERING?

Hittar inte kunderna till din hemsida

Detta innebär i praktiken att jag går in och ändrar dina texter. Ordet eller fransen du valde som nyckelord för sidan kommer jag väva in i rubriker och texter. Det går heller inte att välja ett nyckelord som man inte har med alls på sida. Det går heller inte att säga att jag inte får ändra i dina texter. Det är ju liksom det som man ändrar i första hand när man sökmotoroptimerar.

Men självklart kan du själv fortsätta arbetet med att förbättra din hemsida, så att du hamnar ännu högre. Beroende på bransch kan det faktiskt vara helt nödvändigt att du fortsätter jobba med hemsidan. Att lägga till mer information och skriva intressanta inlägg kan vara nödvändigt för att fortsätta ranka bra. Du behöver själv försöka få länkar till din hemsida, sökmotoroptimera nya bilder, skriva bra texter, länka internt på sidan och sökmotoroptimera de nya sidorna du gör på sajten.

Sökmotoroptimering är ett kontinuerligt arbete som du själv måste göra. Det jag kan hjälpa till med är den grundläggande sökmotoroptimeringen, men sedan måste du själv jobba vidare med din sökmotoroptimering.

GRATIS TIPS OM SÖKMOTOROPTIMERING

Det finns mycket man kan göra för att sökmotoroptimera sin hemsida för att den ska ranka högre. Jag vill gärna att du som kund ska få en så bra hemsida som möjligt och att du ska bli riktigt nöjd med den. Därför lär jag gärna ut hur du ska göra för att sökmotoroptimera din hemsida. Tycker du att det är för dyrt att anlita mig att sköta sökmotoroptimeringen? Då har jag en sajt med information om hur du själv kan sökmotoroptimera din hemsida helt gratis faktiskt.