Rådgivning

Har du redan en hemsida och vill ha hjälp att avgöra vad som behöver göras med den härnäst för att få den snygg och funktionell? Då kan jag hjälpa dig!

Hur får man hemsidan snyggare? Jag erbjuder rådgivning där jag tittar på din hemsida och ser vad jag tycker behöver göras. Jag kan tittar både på design och rent tekniska saker. Allt jag kan göra utan att vara inloggad. Du får tillbaka en lista med förbättringsförslag. Rådgivning om vad du kan förbättra på din hemsida brukar ta ca en timme och kostar 850 kr.

Vad tittar jag på?

När jag bedömer en sida brukar jag titta på designen av själva sidan, vad som är snyggt och vad som inte är snyggt. Och så klart, hur du skulle kunna förbättra designen.

Jag kan också komma med förslag på vart det borde vara mer texter och vad du skulle kunna skriva på sidan.

Jag tittar även på de mer tekniska bitarna, om du har SSL-certifikat. Kanske laddar sidan väldigt långsamt? Hur funkar hemsidan på en mobiltelefon osv.

Hur går man vidare?

När jag har tittat på din hemsida skriver jag ner de punkter jag tycker att du ska förbättra i ett mail till dig. Att få det nedskrivet i någon form av lista, till skillnad från att jag ringer dig och berättar, gör att du kommer ihåg allt.

Vill du att jag tittar mer i detalj på din hemsida? Vill du att jag loggar in på din hemsida och tittar vad som behöver göras där också, du kanske behöver uppdatera teman och tillägg? Har du automatiska backuper? Har du något säkerhetsplugin på din hemsida? Vad är det för storlek på dina bilder? Att logga in och gå igenom den delen av hemsidan tar en timme till, men jag hjälper gärna till med det också.

Vill du ha hjälp att fixa ändringarna som jag föreslår så får du gärna fråga om offert på jobbet. Men det kan mycket väl vara så att du klarar göra förändringarna själv på hemsidan. Men man blir så lätt hemmablind och ser inte att hemsidan inte ser så bra ut. Om någon annan kommer in med nya ögon och tittar så kanske de ser svagheterna.

Kontakta mig om du önskar rådgivning för hur du ska få din hemsida snygg!

MIN EGEN HEMSIDA

Jag får ofta frågor om min egen hemsida. Det tema som jag ha använt är Xtheme från Enevato Market. Enevato Market har många snygga teman att välja mellan för din hemsida.