Grafisk design – Trycksaker till ditt företag

Jag hjälper er gärna med den grafiska designen och att ta designa de trycksaker ni behöver. Att göra trycksaker är ett bra sätt att nå ut med informationen. Det kan vara allt ifrån en presentation av företaget till olika annonser. Jag hjälper dig gärna att utforma det grafiska materialet. Kanske behöver du trycksaker som sticker ut?

Exempel på sådant jag kan hjälpa till med:

  • Visitkort
  • Brevpapper
  • Broschyrer
  • Informationsblad
  • Årsrapporter
  • Nyhetsbrev

Låt mig få ta hand om er grafiska design!

TRYCKSAKER

Jag hjälper er gärna att ta fram de trycksaker ni behöver. Att göra trycksaker är ett bra sätt att nå ut till kunder och andra intressenter med sin information. Det kan vara en presentation av företaget eller ett utskick med ett erbjudande eller en annons. Jag hjälper dig gärna att ta fram en idé och bilder. Vi beskriver vem du är, vad du gör och vad du kan. Kanske behöver du trycksaker som sticker ut från mängden? Jag förverkligar dina visioner!

Jag kan hjälpa till med visitkort, broschyrer, brevpapper, grafisk profil, årsrapporter och nyhetsbrev. Har du en liten budget går det att göra fina trycksaker som du skriver ut på din egen skrivare.

trycksaker visitkort broschyrer och foldrar

Behöver du snygga trycksaker?

Här hittar du några exempel på trycksaker; kort, nyhetsbrev, enkätundersökningar och informationsblad jag har gjort. Det är både på mitt ordinarie arbete, på Swedish House of Finance, och åt kunder. Jag tycker det är roligt att få skapa trycksaker som överensstämmer med layout mm från hemsidan, så att de påminner om varandra i stilen. När du anlitar mig för att göra t.ex. dina visitkort så kan du skriva ut visitkorten på egen skrivare så att kostnaden bara blir en bråkdel mot vad de brukar kosta.

Mina kunder vill ofta ha det så billigt som möjligt. Då är det ett bra alternativ att skriva ut på egen skrivare. Det är visserligen lite mer arbete med, men kvalitén blir faktiskt förvånansvärt bra och ger ett proffsigt intryck även på egen skrivare. Inbjudningskorten till bröllopet skrev jag faktiskt ut på en vanlig skrivare. Pappren var lite tjockare och mer strukturerade än vanligt. Resultatet var fantastiskt och gav ett mycket exklusivt intryck.

Enkätundersökningar i pappersformat är idag något ålderdomligt. Jag hjälper dig hellre att göra formulär för undersökningar eller använder en extern tjänst för detta.

Vad behöver du hjälp med för trycksaker? Kontakta mig för en diskussion!

EXEMPEL PÅ OLIKA DOKUMENT, INBJUDNINGAR, KORT OCH VISITKORT

Jag kan även hjälpa dig med hemsidan och göra logotyper.

Fler exempel på trycksaker kan du hitta i min portfolio.

Hjälp med hemsidan är en billig webbyrå i StockholmKontakta mig för mer information!