LITEN OCH PERSONLIG WEBBYRÅ I STOCKHOLM

Webbyrå i Stockholm: Hjälp med hemsidan drivs av Annika Vallgren
Hjälp med hemsidan är en liten
webbyrå i Stockholm

Hjälp med hemsidan är en liten webbyrå i Stockholm. Annika Vallgren heter jag som, grundade Hjälp med hemsidan i Stockholm. Även om det är en liten webbyrå så är de hemsidor jag gör snygga och väldesignade. Jag hjälper dig att ta fram bra hemsidor som både är väldesignade och informativa. Webbsidan måste ge ett professionellt intryck. Den ska fungera både på datorer, paddor och telefoner. Tillsammans hittar vi en design som passar dig och ditt företag. Du får hjälper att få upp en snygg hemsida snabbt, så att du kan fokusera på ditt företag och på din verksamhet. Men även om jag finns här i Stockholm åtar jag mig arbeten med kunder över hela landet.

Hjälp med hemsidan i Stockholm är specialiserade på snabba leveranser

WEBBYRÅ I STOCKHOLM MED SNABBA LEVERANSER

webbyrå i Stockholm med snabb leverans
Hjälp med hemsidan i Stockholm är
specialiserade på snabba leveranser

Jag har specialiserat mig på att få upp hemsidor snabbt. De flesta företag vet redan vad de vill ha. Nästan ingen kontaktar en webbyrå för att få en analys av sitt behov. Företag som kontaktar en webbyrå vill ha hjälp med en webbsida. Webbsidan ska helst vara klar så snabbt som möjligt. De vet ungefär hur sidan ska de ut, vilka färger de gillar och vad som ska stå där. De vill ha webbsidan klar så snabbt som möjligt, för att komma igång med sitt företag och göra affärer. Anlita mig för att få en hemsida snabbt! Det behöver inte vara vare sig krångligt eller dyrt att anlita en webbyrå. Många av de webbsidor jag gör får jag upp bara på en dag. Det är verkligen värt att lägga pengarna på att få hjälp med hemsidan och snabbt komma igång med din verksamhet. Jag lär dig dessutom att redigera hemsidan, ifall du vill det.

Innan jag börjar med din hemsida måste du skaffa ett webbhotell. Ett webbhotell behövs för att ha någonstans att lägga din hemsida. För att det ska bli enklare för dig att välja webbhotell finns en guide här: Hitta bästa webbhotell!

WEBBYRÅ I STOCKHOLM SNYGGA HEMSIDOR

webbyrå i Stockholm som gör snygga hemsidor
Hjälp med hemsidan är en webbyrå i Stockholm som gör snygga hemsidor

Hjälp med hemsidan är en personlig webbyrå i Stockholm och jag hjälper dig gärna med din webbutveckling. Jag gör alltifrån hemsidor bestående bara av en sida till utbildningsportaler och webbshoppar. Kontakta mig om du vill ha hjälp med din webbplats! Jag vill avlasta dig genom att ge dig en snygg och säljande hemsida till företaget. När jag gör en hemsida lägger jag ner hela min själ och hjärta i arbetet. Jag vill att både du och dina kunder ska älska den nya hemsidan! Besök gärna galleriet med andra hemsidor, så får du kanske några idéer om hur du vill att din hemsida ska se ut.

HAR DU FRÅGOR?

Skicka mig gärna ett meddelande, eller slå en signal! info@hjalpmedhemsidan.se
076-125 61 47

BERÄTTA GÄRNA OM HUR DU HAR TÄNKT DIN HEMSIDA!

Webbyrå i Stockholm som arbetar i WordPress
Webbyrå i Stockholm som jobbar i WordPress

Vad ska göras?
Ny sida/uppfräschning av gammal sida?
Vad behöver du mer? Funktioner/Kontaktformulär/Spamskydd
Så är det jättebra om du redan nu anger ditt organisationsnummer, telefonnummer, adress och kontaktuppgifter

Vi hörs!

JAG GÖR ALLA WEBBSIDOR I WORDPRESS

Jag gör alla hemsidor i WordPress. WordPress är gratis att använda. Det är dessutom väldigt enkelt att lära sig, så du kommer själv kunna sköta underhållet av hemsidan. Det gör att du får väldigt låga underhållskostnader för din hemsida. Det är dessutom väldigt enkelt om du inte behöver ringa eller maila en webbdesigner för att byta ut någon text på hemsidan. När jag är klar med en webbsida brukar kunderna ofta köpa till en WordPress-kurs eller film.  

HEMSIDA FÖRETAG

Webbyrå i Stockholm Hjälp med hemsidan hjälper dig med din webbsida
Webbyrå i Stockholm som hjälper dig med din företagshemsida

Vill du ha en hemsida till ditt företag? Det är nästan ett måste att synas på nätet som företag idag. Att ha en hemsida och berätta vad man gör är nödvändigt för trovärdigheten. Du måste inte ha jättemycket information på webbsidan, men du bör vara Googlebar. Hjälp med hemsidan är en webbyrå i Stockholm. Hos mig kan du få en företagshemsida som både är snygg och väldesignad. Jag hjälper företag inom alla möjliga branscher med deras hemsida. Jag har hjälpt eventföretag, VVS-installatörer, HR-konsulter, fotvårdskliniker, taxiverksamheter, fotografer, konservator, inredare och kamelrancher med deras webbsidor. Ta gärna en titt i mitt galleri för att se ifall du gillar våra tidigare arbeten. Men även om vi driver en webbyrå i Stockholm så är det inget problem ifall du finns någon annan stans. Det går alldeles utmärkt att kommunicera via telefon och e-mail.

MOBILANPASSAD WEBBSIDA

Webbyrå i Stockholm som gör mobilanpassade hemsidor
Hjälp med hemsidan är en webbyrå i Stockholm som gör
mobilanpassade webbsidor

Idag surfar många från sin telefon. Det är därför viktigt att hemsidan fungerar även på mobila enheter. Det kan till exempel vara kunder som är på språng och snabbt behöver hitta information eller adressen till ditt företag. Att snabbt och lätt kunna hitta det man söker även på mobila enheter så som telefoner och paddor är därför viktigt. Även Google lägger stor vikt vid detta och sidor som är mobilvänliga hemsidor listas högre de som inte är det. De hemsidor vi gör är mobilanpassade, så att de ska se snygga ut både på telefoner, paddor och datorer. Det gör att användarna stannar längre tid på din hemsida. Hos Hjälp med hemsidan får du en hemsida som inte bara är snygg, utan även mobilanpassad. 

PRISER PÅ OLIKA HEMSIDOR

Hur mycket kostar en hemsida och vad får man för pengarna? Det är några av de saker som kunder behöver få svar på innan de anlitar oss. Våra hemsidor kostar från 9900 kr. Men exakt hur mycket din hemsida kommer att kosta beror förstås på hur mycket det ska vara på hemsidan, vilka funktioner du vill ha och om du kan tänka dig göra en del av arbetet själv. Det finns många webbyråer i Stockholm – jämför gärna Hjälp med hemsidans priser med andra och se vad du får för pengarna!

Webbyrå i Stockholm som designar snygga webbsidor

Vi är en webbyrå i Stockholm som erbjuder hemsidor i olika prisklasser

Hjälp med hemsidan är en mycket prisvärd webbyrå i jämförelse med konkurrenterna. Ibland har vi fått veta hur mycket konkurrenterna tar betalt för samma uppdrag och våra priser har legat på en tredjedel av priset. För dig som har behov av en stor hemsida men har en riktigt snäv budget erbjuder vi  även utbildning i att göra sin egen hemsida. Genom att istället för att betala oss för att göra jobbet så får du en ännu billigare hemsida om du gör den själv. Att gå en WordPresskurs är väldigt prisvärt. Under kursen får du lära dig allt du behöver för att få en komplett hemsida.

WEBBYRÅ I STOCKHOLM SOM GÖR RIKTIGT SNYGGA HEMSIDOR

Hjälp med hemsidan är en webbyrå i Stockholm som producerar webbsidor med modern design. Jag får ofta beröm för att vi gör snygga hemsidor. Vill du titta på andra hemsidor vi gjort, och själv bilda dig en uppfattning, så har jag placerat några bilder här nedanför. Fler webbsidor hittar du i galleriet. Att göra snygga hemsidor är något som jag är riktigt bra på. Innan jag påbörjar ett arbete brukar jag be kunden att surfa runt lite, både i galleriet och på andra hemsidor för att hitta andra sidor de gillar. Det är lättare att göra en hemsida som de blir nöjda med ifall de har andra exempel på sidor de gillar. Det finns ju väldigt många layouter, stilar och färgsättningar att välja mellan. Jag vill ju att du som kund ska älska din nya hemsida. Hjälp med hemsidan vill vara den bästa webbyrån i Stockholm. Webbyrån där kunder står i kö för att få sina hemsidor. Jag vill också vara en webbyrå i Stockholm med lägst priser och nöjdaste kunderna.

Billigaste webbyrån i Stockholm
Billig webbyrå i Stockholm med snygga hemsidor
Billig webbyrå i Stockholm
billig webbyrå Stockholm snygga hemsidor

Jag sätter alltid dina behov i fokus

DINA BEHOV I FOKUS

webbyrå i Stockholm som fokuserar på kunden

Jag har alltid dig och ditt företag i fokus när vi designar din hemsida. Jag tycker att det är viktigt att hitta en design som är rätt både för dig och för den bransch du jobbar i.

För att ta ett exempel: Vad en förskola behöver skiljer sig ju mycket från den hemsida en VVS-firma behöver. Vad en bra och snygg hemsida är det beror alltså inte bara på vad du tycker är snyggt, utan även på vilken bransch ditt företag arbetar inom. Varje hemsida är unik och med anpassad så att dina besökare ska få en unik upplevelse.

Det är också viktigt att jag får veta vad du gillar. Kanske är det en viss stil på hemsidan du är ute efter? Kanske vill du att den ska ha en viss färg? Har du exempel på andra hemsidor du vill att vi inspireras av? Har du bilder du vill ska vara med på sidan? När man gör webbsidor i WordPress finns det många färdiga mallar att välja mellan. Jag hittar något som passar allas smak.

VAD SKA DU HA MED PÅ HEMSIDAN?

Sådant som kan vara bra att informera om på hemsidan är förstås öppettider, kontaktuppgifter och vilka ni är. Inom många branscher är det väldigt viktigt att man inte bara visar sina kunder att man finns, utan även att man är uppdaterad på vad som händer på marknaden och att man kan den senaste tekniken. Gör informationen om ditt företag och din verksamhet tillgänglig för kunderna, dygnet runt! Visa kunderna att du bryr dig om dem och kan ditt ämnesområde! Visa också att din sida lever och din verksamhet aktiv. Kanske finns du på Instagram, eller Facebook? Då kanske du vill koppla in det flödet på din hemsida? Kanske kan du börja blogga för att få fart på hemsidan. Driver du kanske en verksamhet som är väldigt beroende av att du visar bilder på tidigare arbeten, ja då kanske vi ska ha ett bildgalleri på din hemsida.

Duktig webbyrå i Stockholm

Vad ska man skriva om på hemsidan?

Exempel på en sådana branscher är t.ex. bröllops koordinatorer, homestyling och VVS-företag. Där måste du visa upp tidigare lyckade projekt för att kunderna ska våga ta steget. Det kanske inte är lika viktigt för ett företag inom transportnäringen. Säljer du varor bara på nätet, då kanske vi inte ska framhäva din gatuadress. Har du besökare som ska hitta till dig lätt, ja då behöver gatuadressen finnas väldigt lätt åtkomlig eftersom besökarna då ofta surfar på mobiltelefonen. Då kan det även vara bra med en länk till Google maps. Så vad man ska ha med på hemsidan beror lite på bransch, tycke och smak.

Webbyrå i Stockholm som kan underhålla hemsidan

VILL DU ATT WEBBYRÅN SKA SKÖTA UNDERHÅLL & SUPPORT?

Få hjälp med hemsidan av en Webbyrå i Stockholm

Vissa kunder vill inte arbeta med sin hemsida själva, utan vill bara kunna ringa eller maila och så fixar vi ändringarna åt dem. Jag har några sådana här kunder som återkommer med jämna mellanrum. De tycker att det är värt att köpa den tjänsten, istället för att behöva sätta sig in i alla detaljer. Om det är vad du söker så hjälper jag gärna även dig med det framtida underhållet på hemsidan. Men jag lovar, det är faktiskt inte så svår att lära sig WordPress! De flesta kunder klarar underhålla sidan själva. Av de jobb vi gjort genom åren är det endast två kunder som vill ha hjälp med sin hemsidas underhåll. Det är med andra ord jättelätt att jobba i WordPress. Men tillhör du kategorin av kunder som vill ha hjälp med hemsidan av din webbyrå så gör jag ju givetvis det.

BÄSTA WEBBYRÅN I STOCKHOLM

De flesta av mina kunder tycker att WordPress är väldigt lätt att jobba med. Kunderna brukar ofta köpa till en WordPress-kurs eller en manual när jag är klar med deras sida. Därför sköter de flesta kunder själva underhållet av sin hemsida. Även efter att jag har skickat min faktura brukar jag finnas tillgängliga för frågor. Ofta är det förhållandevis enkla frågor som kunderna behöver få svar på för att komma på banan med sin hemsida. Jag tycker det är ok att bjuda på detta eftersom jag inte vill vara en vanlig webbyrå i Stockholm, utan Stockholms bästa webbyrå. Jag vill att kunderna ska vara nöjda och rekommendera våra tjänster när deras vänner och bekanta ska skaffa hemsida.

Jag vill vara den bästa webbyrån i Stockholm

WEBBYRÅ I STOCKHOLM MED LÅNG ERFARENHET AV WEBB

Webbyrå i Stockholm som gör de snyggaste hemsidorna

Annika Vallgren, grundaren av Hjälp med hemsidan, har arbetat med webbdesign professionellt sedan 2012 och har ca 151 färdiga webbsidor. Jag tror att mitt galleri med webbsidor och kundutlåtanden talar för sig själva. Ta en titt på galleriet och på kundutlåtandena. Du måste naturligtvis inte välja någon av de designer som finns upplagda i galleriet! Din hemsida anpassas så klart efter vad du tycker om och behöver. Jag tycker dessutom att det är mycket roligare om jag får utforma något unikt just för dig.

VILL DU HA HJÄLP AV EN WEBBYRÅ ATT UTFORMA DEN PERFEKTA HEMSIDAN

Trots att skapandet av din nya hemsida kan vara krävande, även för dig som kund, så brukar de flesta tycka att det är roligt att se hur sidan växer fram. Många kunder brukar även få beröm för sina nya fina hemsidor. Låt oss tillsammans skapa en webbsida som fungerar för dig och fångar din kundgrupps intresse. Anlita mig för det här jobbet. Det blir både snabbare och effektivare än om du skulle anlita en större webbyrå i Stockholm. Jag erbjuder effektiva och väldesignade hemsidor.

Låt oss skapa en ny webbsida som fungerar för dig och ditt företag!

WEBBYRÅ I STOCKHOLM SOM GÖR MODERNA OCH PRISVÄRDA HEMSIDOR

Letar du efter en liten webbyrå i Stockholm har du hittat rätt. Jag skapar hemsidor i WordPress, som är ett av de vanligaste verktygen att göra hemsidor i. Det är också väldigt lätt att använda och göra förändringar på er hemsida. Ifall ni inte har tid och möjlighet att göra ändringar på er hemsida själva, så bistår vi gärna med detta. Alla mina hemsidor är responsiva (mobilvänliga) och anpassar sig efter storleken på skärmen även på smartphones och surfplattor.

Webbyrå i Stockholm här kan du även få hjälp med loggor och trycksaker

Jag levererar webbsidor som är prisvärda, moderna och enkla för kunden att själv underhålla. Att bygga en hemsida eller ändra en redan befintlig sida är en kreativ process. Det är många delar som ska vägas samman. Er affärsidé, ska funka ihop med sidans utseende och innehåll. Texter och bilder ska stämma överens med det ni vill förmedla. Om du vill kan du även få hjälp att lära dig WordPress, så att du kan redigera din sida. Jag erbjuder dig webbsidor i WordPress. Webbsidor som är både snygga och responsiva.

Hjälp med hemsidan är en liten och personlig webbyrå i Stockholm som erbjuder hemsidor till bra priser.

Hjälp med hemsidan är en webbyrå i Stockholm som erbjuder
effektiva och väldesignade webbsidor i WordPress

WEBBYRÅN HJÄLP MED HEMSIDAN ERBJUDER:

  • Design av webbsida eller webbutik
  • Logga
  • Hjälp med sökmotoroptimering
  • Kataloger, Broschyrer och Flygblad
  • Enklare videoredigering
  • Enklare fotoretuschering
  • Mycket snabba leveranstider
  • Kurser i att göra en egen hemsida, byta layout på hemsidan mm.

Hjälp med hemsidan är en webbyrå i Stockholm som erbjuder hemsidor som är både snygga och väldesignade

WEBBYRÅ I STOCKHOLM MED MÅNGA NÖJDA KUNDER

WEBBYRÅ I STOCKHOLM SOM GÖR SNYGGA HEMSIDOR MM

Webbyrå i Stockholm med duktig webbdesigner

Upplev Stockholms bästa webbyrå! Förutom att jag tycker det är roligt att göra snygga hemsidor är vi också mycket intresserade av sökmotoroptimering och design. Det är roligt att sätta sig in i vad ni som kunder behöver och utforma en hemsida speciellt för er. Inget designuppdrag är det andra likt. Det är det jag älskar med att driva en webbyrå!

WEBBYRÅN KAN ÄVEN ERBJUDA ANDRA TJÄNSTER

webbyrå i Stockholm Hjälp med hemsidan tar fram en riktigt snygg hemsida

Jag kan förutom snygga hemsidor erbjuda loggor, broschyrer, visitkort, flygblad och skyltar. Jag tycker också om att arbeta långsiktigt och hjälpa dig som kund att optimera din hemsida för att få fler besökare. Jag driver en liten webbyrå i Stockholm och erbjuder många tjänster kring webb, hemsidor och tryck. Läs mer om vad mina kunder tycker om mitt arbete!

WEBBYRÅ I STOCKHOLM – SOM HJÄLPER KUNDER ÖVER HELA LANDET

De flesta kunder som vänder sig till mig är företagskunder, men det händer också att det är privatpersoner som hör av sig. Hjälp med hemsidan finns i Stockholm, Åkersberga. Men våra kunder kommer från hela landet faktiskt. När man gör hemsidor är man inte beroende av att träffas rent fysiskt. Det jag behöver av dig är texter du vill ha på din hemsida och information om vad du gillar för andra hemsidor. Även om jag aldrig gör exakt lika dana hemsidor, så är det ändå bra att veta vad du gillar för typ av hemsida, färger, layout mm. Jag vill veta vad du tycker om hos andra hemsidor.

HJÄLP MED HEMSIDAN ÄR EN LITEN WEBBYRÅ I STOCKHOLM MED KUNSKAPER INOM FLERA OMRÅDEN

Jag värdesätter ditt företag och ditt varumärke. Jag hjälper dig att få en snygg hemsida snabbt och enkelt. Hjälp med hemsidan är en webbyrå i Stockholm med stort kunnande. Jag gör snygga och väldesignade hemsidor. Kunderna brukar vara extra nöjda med att jag gör färdigt deras sidor väldigt snabbt. Om du känner dig osäker på hur du vill att sidan ska se ut så är det inget problem! Jag hjälper dig att hitta en design som funkar för din bransch. Låt oss tillsammans hitta en hemsida som både du och dina kunder älskar!

WEBBYRÅ I STOCKHOLM ERBJUDER ETT BRETT SPEKTRA AV TJÄNSTER

Det som uppskattas mest av kunderna är kombinationen av mina kunskaper inom webbdesign, bildbehandling, sökmotoroptimering, trycksaker och att jag är väldigt snabba på att leverera. Jag försöker fixa till, så att alla kunder får en snygg webbsida. Jag gör helt enkelt en snygg webbsida utifrån det material de har och så ordnar jag till resten. Jag fixar loggor, bilder och design. Jag försöker göra det så snabbt och enkelt som möjligt för dig som kund. Jag försöker ständigt att lära mig nya områden, så att jag kan erbjuda fler och fler tjänster. Den utbildning som upptar det mesta av min tid är sökmotoroptimeringen eftersom det är en bransch i ständig förändring.

ALLTID I TID

Jag håller alltid de löften om leveranstid som jag ger. De flesta kunderna får sin hemsida klar inom några få dagar. Jag åtar oss aldrig så många uppdrag att jag inte hinner med dem. Att kunden får sin hemsida levererad i tid är en hederssak för mig.

Jag ser fram emot att höra av dig!