WEBBSIDA I WORDPRESS SNABBT OCH ENKELT

webbsida i WordPress
Jag hjälper dig att ta fram en webbsida i WordPress

Alla företag behöver en webbsida för att synas. Om du vill nå ut till fler kunder kan det vara bra att skaffa en hemsida. Jag hjälper dig gärna att göra din webbsida i WordPress. Kan man göra en webbsida i WordPress själv?

Man kan absolut göra en webbsida i WordPress själv. Men jag tycker att du ska anlita mig för jobbet. Jag lovar jag att du får en snygg webbsida i WordPress snabbt och enkelt! Under tiden kommer du att kunna lägga din tid på det du faktiskt är bäst på; ditt företag, din verksamhet och din fritid. Jag ska förklara lite närmare hur jag tänker! 

ÄR DU EN FÖRETAGARE SOM VILL HA MER FRITID?

Anlita mig för att göra din Webbsida i WordPress
Anlita mig för att göra din Webbsida i WordPress

Många företagare väljer att själva göra sin webbsida i WordPress. Jobbet med den nya webbsidan lägger de på kvällar och helger. Kvalitén på webbsidan de åstadkommer kan variera väldigt mycket. Jag vet, av erfarenhet, att det kan vara svårt att sätta sig in i hur man gör sin webbsida. Det är dessutom många beslut som ska tas och kunskap du behöver skaffa dig. Du ska välja webbhost och besluta om vilket verktyg ska sidan göras i. Du måste även ta reda på hur man gör en webbsida. Det är mycket detaljer att sätta sig in i helt enkelt.

VARFÖR SKA JAG HJÄLPA DIG MED DIN WEBBSIDA I WORDPRESS?

Du behöver inte sätta dig in i de tekniska detaljerna eller sitta och jobba med hemsidan sena kvällar. Du ska kunna lägga fokus på det du är bra på och på ditt företag. Därför hjälper jag dig med det som jag faktiskt är snabbare på. Jag heter Annika Vallgren. Jag driver en liten webbyrå i Stockholm, där jag hjälper mindre och medelstora företag med en webbsida i WordPress. På den här hemsidan hittar du information om hur jag kan hjälpa dig med din företagshemsida. Tveka inte, skicka in din intresseanmälan nu!

SNYGG WEBBSIDA I WORDPRESS

Jag har hjälpt många företag med deras webbsida i WordPress. Alla företag har mycket att vinna genom synlighet på internet. På en webbsida kan man lyfta fram vad man är bra på, värderingar men även information om företagets öppettider och kontaktinformation.

Alla kunder är unika och jag anpassar sidorna efter dig och företagets behov.

Ta gärna en titt i mitt galleri för att se hemsidor jag gjort tidigare. Anlitar du mig för jobbet får du en webbsida i WordPress som är snygg och har en mobilvänlig design.

HUR MYCKET KOSTAR EN WEBBSIDA I WORDPRESS?

Vad kostar en webbsida i WordPress

Den vanligaste frågan jag får av presumtiva kunder är “hur mycket kostar en webbsida?” Det är en komplicerad fråga att svara på. Men kostnaden för en hemsida är från 6000 kr och uppåt. Hur mycket din webbsida i WordPress kostar beror hur du vill ha webbsidan. Jag gör allt ifrån enklare billiga sidor till mer avancerade. Hör av dig om du behöver hjälp med hemsidan så skriver jag en offert på just din hemsida. 

Hur mycket kostar en webbsida i WordPress?

Är sidan mer komplex så blir kostnaden förstås större. För att visa ungefär vad din nya hemsida kommer att kosta har jag erbjuder jag några olika standardpaket.

WEBBSIDOR I WORDPRESS

Använder jag mig av verktyget WordPress, från WordPress.org, som är fritt att använda. Det är dessutom mycket lätt att lära sig. Om du vill kan du även anlita mig för att ta fram en hjälpfilm eller hålla en utbildning med dig och lära dig redigera din hemsida. Om du själv kan underhålla hemsidan så får du inte så höga underhållskostnader för den. Är du inte nöjd med min offert så låter jag dig gärna göra en del av jobbet själv för att hålla kostnaderna nere. Alla har råd med en snygg hemsida!

Webbsidor i WordPress billigt

Webbsidor i WordPress billigt

Ibland får jag mail från fundersamma kunder. De undrar hur mina webbsidor i WordPress kan vara så billiga. Helt nyligen så hade jag skickat en offert på ett jobb. Min offert var på 8500 kr när mina konkurrenter skrev offerter på 35000 kr. Kunden var rädd att bli lurad och att det skulle tillkomma mer kostnader för webbsidan under arbetets gång. Så är det inte. Jag lägger inte på funktioner, som jag inte anser att du behöver, bara för att jag vill tjäna pengar. Det tror jag genererar fler och nöjdare kunder i längden.

INGA DOLDA AVGIFTER NÄR JAG GÖR DIN WEBBSIDA I WORDPRESS

Jag vet att priset på en webbsida är väldigt viktigt för många kunder. Jag försöker hitta gratis layouter, bilder mm, så att din webbsida ska bli så billig som möjligt. Mitt billigaste hemsidespaket kostar bara 6000 kr. Så det går att få en webbsida i WordPress väldigt billigt.

Webbsida i WordPress Hjälp med hemsidan har många nöjda kunder

När jag designar en webbsida tillkommer inga dolda kostnader, ingen prenumerationsavgift osv. Du betalar mig när jag gör webbsidan. Sedan är sidan din och du gör vad du vill med den. Det enda du måste fortsätta betala för är ditt webbhotell. Men om du inte vill ha fortsatt underhåll av sidan, så tillkommer inga avgifter till mig. Jag erbjuder jag hjälp att komma igång i WordPress.

Hjälp med hemsidan har många nöjda kunder som köpt webbsida i WordPress

NÖJDA KUNDER

De som fått hjälp med hemsidan tidigare är mycket nöjda kunder. Läs själv vad de har att säga! Är du nyfiken på tidigare webbsidor jag gjort, så har jag lagt upp ett galleri över webbsidor i WordPress jag gjort åt andra kunder. 

Jag har hållit på med webbsidor sedan 1997 – Jag har haft lite olika typer av projekt: webbsidor, webbshoppar, bloggar osv. Jag har lång erfarenhet av webbdesign. Min första webbsida gjorde jag redan 1997 och har fortsatt med det eftersom det är så roligt och kreativt arbete.

När du kommer till mig för att få hjälp med webbsidan brukar jag fixa det väldigt snabbt. Kunder brukar få sin webbsida i WordPress färdig redan inom några få dagar. Jag har hjälpt kunder i bl.a. UppsalaStockholm, Göteborg, Umeå och Malmö med webbsidor.

OFFERTEN

När jag gör en webbsida i WordPress brukar jag börja med att skriva en offert och faktiskt lägga ner en stund på att skriva den. Det ger både mig, och dig som kund, en gemensam bild av vad det är som vi ska åstadkomma med din hemsida. I offerten brukar jag dokumentera vilka sidor som ska byggas, om det ska vara några speciella funktioner och eventuella kostnader som tillkommer. Jag försöker då visa dig som kund hur jag uppfattat mitt uppdrag. Kanske är det något jag fått om bakfoten? Jag vill att alla mina kunder ska bli nöjda. Jag ser offerten som ett kommunikationsverktyg för att uppnå detta.

INNAN JAG GÖR DIN WEBBSIDA I WORDPRESS

  • Innan jag kan sätta igång med designen av din webbsida så behöver du ett webbhotell. Där finns det många olika alternativ att välja mellan. När du skaffat ditt webbhotell får du inloggningsuppgifter från leverantören. Dessa uppgifter behöver jag ha för att kunna börja jobba med din webbsida.
  • Efter att jag fått ett godkännande av offerten och inloggning till webbhotellet från dig så börjar jag arbetet med att göra din webbsida i WordPress och designen av din webbsida.
  • När jag gör en webbsida i WordPress åt en kund brukar kunden själv skriva sina texter. Känner du att du behöver hjälp med skrivandet så har jag några skribenter jag kan rekommendera.
  • Hör av dig redan idag så skriver jag gärna en offert för jobbet med din webbsida gjord i WordPress. Att be om en offert är kostnadsfritt och förbinder dig inte till några ytterligare åtaganden, så klart