VILL DU HA HJÄLP ATT GÖRA EN WEBBSHOP?

Ska du sälja produkter på nätet? Behöver du Hjälp med webbshop, då har du hittat rätt! Jag hjälper företag att bygga upp både hemsidor och webbshoppar.  Läs mer om vilka tjänster jag kan erbjuda för din webbsida!

Vill du ha hjälp med en webbshop?

HJÄLP MED WEBBSHOP TILL DITT FÖRETAG

Hjälp med webbshop till ditt företag

Det är en möjlighet för dig att sälja dina varor och tjänster dygnet runt faktiskt! Det finns mycket att tänka på när du startar din webbshop!

Hjälp med webbshop – några goda råd

  1. Sälj produkter som du själv gillar och vill ha. Andra människor fungerar ungefär som du själv. De har samma behov och önskningar.
  2. Fundera över vad du ska sälja och till vem. Vilken är målgruppen för din webbshop?
  3. Vilken marknad finns det för din produkt eller tjänst? Vad skiljer dig från dina konkurrenter? Hur tänker du konkurrera? Vad är du bäst på?
  4. Specialisera dig hellre på en liten nisch än allmänna produkter. Alltså hellre en webbshop med hästsaker där du erbjuder 100 produkter än en webbshop med allmänna djurtillbehör med tio hästtillbehör.
  5. Var seriös i ditt företagande. Svara snabbt på frågor och erbjud god information om dina produkter.

WOOCOMMERCE FÖR DIN WEBBSHOP

Hjälp med webbshop i WooCommerce och WordPress
Hjälp med webbshop i
WooCommerce och WordPress

WooCommerce är det verktyg jag använder för att göra webbshoppar. WooCommerce Det används idag av väldigt många webbutiker. Det är idag världens populäraste plattform för e-butiker. Det finns många fördelar med det:

  • Det är ett säkert och välbeprövat system
  • Det är lätt att underhålla
  • Många utvecklare hjälper till att utveckla systemet
  • Lätt att använda
  • Gratis att använda

OM DU VILL KAN DU LÄGGA UPP DINA PRODUKTER SJÄLV I WEBBSHOPPEN

När jag bygger upp din webbutik så har jag inga krav på att få vara med dig hela vägen i mål. Kanske vill du att jag bygger upp strukturen på din sida, men du kan själv lägga upp alla dina produkter för att hålla dina kostnader så låga som möjligt.

Hjälp med hemsidan är en billig webbyrå i Stockholm. Läs mer om mina tjänster för webbsidan