Om Hjälp med Hemsidan

Hjälp med Hemsidan i Stockholm drivs av mig Annika Vallgren. Jag bor och arbetar från Åkersberga. Jag driver företaget hemifrån och njuter av de korta resorna till arbetet varje dag.

Vill du komma i kontakt med mig nås jag på:

Annika Vallgren
Hjälp med Hemsidan i Stockholm
Söravägen 153
184 37 Åkersberga

info@hjalpmedhemsidan.se
076-125 61 47


Företagets historia

2012

Jag började göra hemsidor professionellt 2012. Jag jobbade med det vid sidan av mitt vanliga arbete. Det är roligt med hemsidor och det gav lite extra inkomster.

2018

Bestämde jag mig för att starta företaget. Tidigare jobbade jag som egenanställd, men 2018 startade jag Hjälp med Hemsidan i Stockholm.


BEHÖVER DU EN SNYGG HEMSIDA?

Jag hjälper dig gärna att göra just din hemsida. Oavsett vem du är, om du har ett stort företag eller en liten firma så vill jag att du ska få en bra och snygg hemsida.

Kontakta mig gärna för en offert!

Jag hjälper företag (och privatpersoner) att få en snygg och prisvärd hemsida!Projekt

De projekt jag har på gång just nu är dessa:

Hjälp med hemsidan

Den här sidan är mitt primära fokus. Här hjälper jag mina kunder att göra snygga och användbara hemsidor till deras verksamhet. Idag är det mest nystartade företag jag hjälper för att de ska komma igång snabbt med sin verksamhet. www.hjalpmedhemsidan.se

Bra presenter nu

Den här sidan, som jag arbetar mest med nu faktiskt. Jag tycker det är kul att hitta riktigt bra presenter och att hjälp andra att göra det också. Sidan har blivit mycket större än vad jag trodde från början. www.brapresenter.nu

Husmorstipset

Jag är inte speciellt huslig av mig, så det kanske verkar konstigt att starta en sajt med husmorstips? Men det är det faktiskt inte. Både min sambo och min pappa ger mig ofta tips jag inte haft någon som helst nytta eller glädje av, inte förrän jag startade den här sajten och började skriva ner allt. www.husmorstipset.se