Vad kostar en billig hemsida till företag?

Den vanligaste frågan jag får är faktiskt ”vad kostar en billig hemsida?”. En billig hemsida kostar 9900 kr. Det är en engångskostnad. Sedan tillkommer det en årlig avgift till webbhotellet.

Är du intresserad av att få en riktigt billig hemsida, men som ändå är prisvärd? Jag gör enkla hemsidor som är prisvärda, snygga och mycket billiga. Jag erbjuder billiga hemsidor och jag hjälper dig att synas online!


Vad får du när du köper en billig hemsida till företaget?

När du köper en billig hemsida för 9900 kr får du en enkel hemsida bestående av EN sida/flik. Vill du veta varför jag tycker att du ska beställa en billig hemsida och inte en dyr? En billig hemsida är ett väldigt smart köp faktiskt.

Väldigt många av mina kunder håller precis på att starta upp sitt företag. De har en tajt budget. Därför vill de ha en riktigt billig hemsida. Med en billig hemsida så kommer de igång online och syns på nätet. Det är en riktigt bra start!


Behöver du en billig hemsida?

Billig hemsida hemsida billigt för nystartade företag
Billig hemsida för nystartade företag

Hemsidan behöver varken vara stor eller flashig från början. Vill du så kan du ju bygga ut hemsidan efter hand. Det räcker faktiskt att starta upp sin verksamhet med en billig hemsida. Även med en billig hemsida kommer du synas på nätet. Med en billig hemsida kommer man väldigt långt.

Jag erbjuder en billig hemsida för t.ex. nystartade företag. Håller du precis på att starta eget? Eller är din budget stram av någon annan anledning? Då tycker jag att en enkel och billig hemsida är det smartaste valet för dig. Jag hjälper dig att ta fram en billig hemsida, snabbt och enkelt. Även om jag gör billiga hemsidor så vill jag göra hemsidor som både du och dina kunder älskar! Jag strävar alltid efter 100%:ig kundnöjdhet när jag gör en hemsida.


Kom igång med hemsidan

Det kan ta lång tid innan Google hittar till din hemsida och börjar lista den i sina sökresultat. Därför kan det vara bra att komma igång så snabbt som möjligt med din hemsida. Jag rekommenderar att du väljer en billig hemsida till företaget och kommer igång redan nu. Du kan bygga vidare på den när du har möjlighet.

När din hemsida är klar får du inloggningen till den och kan själv bygga vidare på den.


Priset på en billig hemsida

En billig hemsida kostar 9900 kr. I det priset ingår en enkel hemsida bestående av EN sida/flik. Förlåt att jag upprepar mig. Men det var tydligen lätt att missförstå det jag skrev överst på sidan. Många tror att man ska få en webbplats med 20 sidor, en webbshop och en hel del specialfunktioner för 9900 kr. Men så är det alltså inte.

Vill du ha fler sidor och funktioner kostar det förstås lite mer. Hur mycket din hemsida kostar då beror på hur mycket arbete det är att göra den. Priset 9900 kr är bara för de enkla hemsidorna med en sida på. Eller kontakta mig för att få offert på hemsida och utförligare priser. Genom att höra av dig förbinder du dig självklart inte att köpa något!


Varför erbjuder jag företag en billig hemsida? Att tjänsten billig hemsida behövs har jag förstått. Det är många som har hör av sig och frågar efter en riktigt billig hemsida till företaget. Men det är även privatpersoner som ringer och vill ha en billig hemsida faktiskt. Det är många som behöver en hemsida, men som inte har råd att investera så väldigt mycket pengar.

Jag erbjuder en billig hemsida till företag och privatpersoner. Många är precis på väg att starta upp sitt företag. De kan tänka sig en enkel hemsida och att göra en del av arbetet själva. I bland har de heller inte något behov av en stor hemsida, utan nöjer sig med att bara vara närvarande på internet. Då passar en hemsida bestående av bara en sida väldigt bra – den är billig och de blir synliga online.


med en billig hemsida är ditt skyltfönster öppet hela dygnet
med en billig hemsida är ditt skyltfönster öppet hela dygnet

Med en billig hemsida kan du hålla öppet dygnet runt

Med en hemsida kan du hålla öppet dygnet runt. Med en närvaro på internet kommer du nå många fler kunder. På den sidan kan vi presentera dig och din verksamhet. Det går faktiskt att göra otroligt mycket, även om hemsidan bara består av en enda sida.

Din webbsida är ju öppen dygnet runt och du blir plötsligt sökbar om du har en egen hemsida. Tänk hur många fler kunder du kan nå ut till! En hemsida öppnar upp för möjligheter till fler affärer.


Beställ din hemsida idag! Kontakta mig redan idag, så bestämmer vi hur jag kan hjälpa dig med just din hemsida! Om du vill så hjälper jag dig med allt från att skaffa webbhotell till att skaffa bilder till din nya hemsida.


Vill du ha en billig hemsida? Fråga mig gärna om offert för just din hemsida!

Kontakta mig gärna!

Är du intresserad av att få en billig hemsida i WordPress? Kontakta mig gärna, så diskuterar vi din hemsida. Helt utan några förpliktelser så klart!

beställ en billig hemsida

Vill du beställa billig hemsida?

Kontakta mig gärna om du har frågor, eller vill beställa en billig hemsida. Berätta gärna mer om:

 • Hur du har tänkt din nya hemsida
 • Om du har tittat på någon design
 • Om du behöver några speciella funktioner förutom text och bild
 • Hur många sidor du behöver

I erbjudandet ”Billig hemsida” ingår en enkel hemsida bestående av EN sida och mobilanpassad design. Det som avgör priset är alltså hur mycket jobb jag tror att det blir. Alla de hemsidor jag gör är riktigt billiga! 

Leveranstid för en billig hemsida

När jag åtar mig att göra en hemsida brukar jag göra klart den väldigt snabbt. De allra flesta som beställer en billig hemsida har den klar redan inom några få dagar. Lovar jag att en hemsida ska bli klar innan ett visst datum, så blir den alltid det.


billig hemsida till företag och privatpersoner
Både företag och privatpersoner brukar ha nytta av en billig hemsida

Fler användningsområden för en billig hemsida

Det är faktiskt inte enbart företag som har nytta av en billig hemsida!  T.ex. som arbetssökande är det bra att ha en hemsida att hänvisa till. En hemsida där man har all information samlad. Där räcker det alldeles utmärkt med en billig hemsida och att samla all information på ett och samma ställe.

Om du är sökbar via många kanaler ökar chansen att just du blir hittad och erbjuden ett arbete. Hemsida för bröllopet, även här skulle det kunna vara tillräckligt med en billig hemsida. Där kan man samla program, menyer, färdbeskrivning och annan information som kan vara bra för bröllopsgästerna att ta del av.


Vad ingår när man köper en billig hemsida?
Vad ingår när man köper en billig hemsida?

Vad ingår när man köper en billig hemsida?

Det som ingår i det här paketet är en ENKEL hemsida med EN sida. Jag vet att jag har skrivit det på flera ställen på den här sidan, men det händer ofta att kunderna blir väldigt besvikna när jag inte kan bygga upp hela deras webbsajt för 9900 kr. Med mitt erbjudande BILLIG HEMSIDA får man en installation av WordPress, en webbsida bestående av en sida och med en enklare layout. Det går liksom inte att arbeta 40 timmar och få betalt för 8. En större hemsida tar längre tid att göra och kostar därför mer att köpa.

För den som vill ha en lite större hemsida så rekommenderar jag: Hemsida till företag eller en skräddarsydd hemsida. Fler flikar och funktioner är inget problem, men då tar det längre tid och kostar lite mer att göra hemsidan.


Ibland är kunderna riktigt smarta

billigaste hemsidan till företag vad ingår när man köper en billig hemsida till företag
Billigaste hemsidan till företag…men det finns vissa begränsningar för vad ingår när man köper en billig hemsida.

Ibland får jag förfrågningar på jobb där kunderna försöker vara riktigt smarta. Det har ju blivit väldigt populärt på senare tid att använda sig av ”one-page” mallar. D.v.s att hemsidan består av en enda lång första sida. Den sidan innehåller all information om företaget, deras tjänster, anställda, kontaktuppgifter osv.

Vissa kunder har då tänkt ut att jag ska göra hela företagssajten för 9900 kr, bara för att den ligger på en enda sida. Visst gör jag billiga hemsidor, men inte SÅ billigt. Självklart gör jag one-page sidor också. Men det tar lång tid att bygga upp. Lika lång tid som en vanlig företagshemsida. Det som ingår när man köper en billig hemsida är en hemsida med enkel design. Men bara för att all information ligger på en enda sida innebär det inte att det är en ”enkel” hemsida.

Självklart kan jag göra mer avancerade hemsidor också. Läs gärna mer om de övriga hemsidespaketen och vad som ingår. Du kommer själv att kunna lägga till fler sidor på din hemsida. På så sätt får du en riktigt billig hemsida, även om du har en väldigt liten budget.


Varför är hemsidorna så billiga?

hur kan det vara en så billig hemsida
Varför är hemsidorna så billiga?

Med paketet billig hemsida kan du få en närvaro på internet, visa för dina presumtiva kunder att du finns, vilka dina öppettider är och dela med dig av din kontaktinformation på en enkel hemsida. All den nödvändigaste informationen, utan att det kostar skjortan. Jag gör heller inga förstudier, utan litar på att du vet vad du behöver: en billig hemsida. Detta är det bästa köpet om du har en snäv budet att hålla!

Nu kan du få en hemsida till ett riktigt bra och förmånligt pris 9900 kr. En hemsida brukar vanligtvis kosta betydligt mer än så här. För att du ska få en billig hemsida gör jag alltid hemsidan WordPress. Med WordPress får du en billig hemsida, på riktigt! Jag ska förklara varför.


För att kostnaderna ska bli så låga som möjligt arbetar i WordPress.

Det finns många fördelar med WordPress:

 • Till att börja med så är det gratis. Med många andra verktyg får du betala för att få programmet du ska jobba i. Men med WordPress är det annorlunda. Det är en gratis att ladda hem och använda.
 • WordPress är lätt att jobba med, även för dig som användare.
 • Hemsidorna blir klara snabbare och då blir det en billigare hemsida. Många hemsidor kan komma upp på bara några få timmar. Det gör att jag kan göra snygga hemsidor på kortare tid. Ju kortare tid jag lägger ner på att göra din hemsida, desto lägre blir förstås det pris du behöver betala för den.
 • När du behöver en riktigt billig hemsida så kan vi även använda någon av de gratismallar som finns till WordPress.
 • För att hålla nere dina kostnader försöker jag att i första hand använda bildbanker med gratis bilder. Det finns faktiskt väldigt många snygga foton man kan använda även för kommersiellt bruk.
 • När jag är klar med mitt jobb så gör du själv förändringar på din hemsida och lägger till fler sidor om du vill. Det gör att det blir en väldigt billig hemsida även på sikt.

Jag är bra på att göra hemsidor, så den hemsidan du får är väldigt prisvärd och snygg. Det vet jag eftersom jag ofta får beröm för de hemsidor jag gör. En billig hemsida är en hemsida som alla har råd med! När du köper en hemsida av mig får du pengar över till andra saker. Med paketet billig hemsida får du en enklare hemsida bestående av en sida.


Är det verkligen en billig hemsida? Ibland händer det att jag får mail från kunder som undrar varför jag erbjuder så billiga hemsidor. Nyligen lämnade jag offert på ett jobb. Min offert låg långt under konkurrenternas. Kunden var rädd att jag lurade henne och jag skulle lägga på kostnader under jobbets gång. Så är det inte! Jag erbjuder billiga hemsidor på riktigt. Jag vill erbjuda dig en billig hemsida genom att inte lägga på funktioner du faktiskt inte behöver eller har efterfrågat. Jämför gärna mina priser med konkurrenternas!


Finns det några dolda avgifter?

billig hemsida inga dolda avgifter som tillkommer
När du köper en billig hemsida är det inga dolda avgifter som tillkommer.

Det tillkommer inga löpande kostnader till mig efter det att hemsidan är klar. Det är inga årsavgifter, bindningstider, uppsägningstider eller dolda avgifter. Det enda som tillkommer förutom mitt arbete är kostnaden för ditt webbhotell. Jag gör en billig hemsida som också är snygg! Beställ en billig hemsida till ditt företag eller som privatperson – en hemsida som är billig på riktigt!


Vem kan köpa billig hemsida? Det här erbjudandet gäller både företag och privatpersoner som vill ha en billig hemsida. Kanske vet du redan hur du vill att din nya webbplats ska se ut? Det går faktiskt att göra mycket på bara en sida. Det viktigaste, tror i alla fall jag, är att man som företag finns med på nätet och blir hittad av presumtiva kunder. Ta gärna en titt i galleriet för att få inspiration till hur du vill ha din sida!


Nöjda kunder

Mina kunder är väldigt nöjda med att de kan få upp sin nya hemsida snabbt. Många hemsidor blir färdiga redan samma dag som jag påbörjar jobbet med dem.

Jag har gjort allt mellan enklare informationssidor till mer avancerade hemsidor. Mina kunder brukar uppskatta att de får hjälp snabbt och att de får en väldesignad och prisvärd hemsida. Till skillnad från många andra webbyråer som erbjuder billig hemsida, så är de hemsidor jag skapar även användarvänliga och snygga. Jag får ofta beröm för snygg design, användarvänlighet och att hemsidorna ser så seriösa ut.


Jag är lyhörd och lyssnar in hur du vill ha hemsidan. Jag vill ju att både du och dina kunder ska älska din nya hemsida!

Annika

Vem är jag?

Jag som hjälper dig med din hemsida heter Annika Vallgren. Jag har precis börjat arbeta med hemsidorna på heltid. Tidigare så arbetade jag på Swedish House of Finance och drev Hjälp med hemsidan i Stockholm på kvällar och helger. Men nu är det heltid som gäller.

Annika Vallgren Hjälp med hemsidan

Jag erbjuder en billig hemsida snabbt och enkelt, men framförallt vill jag att de hemsidor jag gör ska vara prisvärda! Även om du kan köpa en billig hemsida från många andra så strävar jag alltid efter att både du och dina kunder ska älska din nya hemsida. Jag vill att din nya hemsida ska vara snygg. Så jag erbjuder snygga hemsidor även om du köper den billiga hemsidan. Jag ger dig så mycket jag bara kan på de timmar du betalar för.


Min ambition är att hjälpa alla mina kunder att uppfylla sina drömmar och hitta en hemsida de gillar för den budget de har tänkt sig. Alla ska ha råd med en snygg hemsida!

Jag vill erbjuda en billig hemsida till både företag så väl som privatpersoner. När jag skriver min offert till dig kommer jag inte lägga på funktioner du inte behöver eller har bett om. Jag vill att din hemsida ska bli en bra affär för dig. Jag vill att mina kunder ska bli så höjda med sin hemsida att de rekommenderar mig till andra. Jag vill att Hjälp med hemsidan i Stockholm ska vara den bästa webbyrån!


billigaste webbsidorna design av Hjälp med hemsidan
Även de billigaste webbsidorna har snygg design

Design av en billig hemsida

När jag designar en hemsida (även en billig hemsida) försöker jag först ta reda på vad du som kund gillar och vad du har för smak. Kanske har du några exempel på andra hemsidor som du tycker är riktigt snygga. Eller kanske har du själv foton du vill att vi ska använda på din nya hemsida. För mig är det viktigt att hemsidan ska bli personlig och att du ska gilla den, även om det är en enkel hemsida. Därför försöker jag hitta vad som är din smak.

I WordPress finns det många gratis layouter som man kan använda sig av. Jag hjälper dem att hitta gratis foton till hemsidan. För att du ska få en riktigt billig hemsida erbjuder jag enkla hemsidor, som inte tar så lång tid att göra. Självklart ska din hemsida vara snygg och mobilanpassad även om den inte blir så avancerad. Det tar ca 8 timmar att göra en enkel hemsida


Det som ingår i erbjudandet billig hemsida

Vad ingår när man köper en billig hemsida?
Vad ingår när man köper en billig hemsida?
 • Installation av WordPress
 • En enkel hemsida med EN sida
 • Möjlighet att uppdatera sidan själv
 • Mobilanpassad (Responsiv) webbdesign
 • Enkel men snygg design

Beräknad arbetstid 8 timmar


Webbsida i WordPress Hjälp med hemsidan har många nöjda kunder Beställ en billig hemsida idag
Jag vill att alla kunder ska bli nöjda med sin hemsida!

När du beställer en billig hemsida vill jag att du ska bli nöjd

Jag vill att mitt erbjudande ska ge den billigaste hemsidan, på riktigt. Så tror jag att jag får många nöjda kunder som rekommenderar mig till andra.

När jag gör hemsidor är de mobilvänliga, vilket innebär att de anpassar utseendet efter vilken enhet (dator, mobil eller padda) du använder för att surfa in på sidan. Att hemsidan är mobilvänlig är väldigt viktigt eftersom allt fler använder mobilen för att söka information om olika tjänster. Företagets hemsida är ju öppen dygnet runt och hemsidan utgör ditt skyltfönster online. Självklart måste det se bra ut även för besökare med mobiltelefon!


Fler sidor och funktioner på hemsidan

Självklart går det att göra dyrare och mer avancerade hemsidor också. Det finns många faktorer som gör att en hemsida blir dyrare än 9900 kr.


Tycker du att du får för lite när du köper en billig hemsida?

Vad ingår när du köper billiga hemsidor
Vill du ha mer än en billig hemsida?

Tycker du att det är för lite som ingår i det här paketet? Då kanske något av mina större paket passar dig bättre? Vill du ha en mer avancerad layout, fler funktioner, fler sidor, väldigt mycket information på din sida, väldigt mycket bilder, specialanpassningar osv. En väldigt avancerad layout, även om den bara är på en sida, kan ta väldigt lång tid att göra. Du kan få fler än en sida och har möjlighet att välja till fler funktioner. Mina hemsidespaket har jag lagt upp för att du ska få en ungefärlig uppfattning om vad din hemsida kommer att kosta. Priset på din hemsida beror inte på vad man kallar paketet, utan på den tid som jag förväntar mig att lägga på hemsidan. Men innan jag påbörjar arbetet med din hemsida skriver jag alltid en offert på jobbet som du får ta ställning till.


Läs mer:

Kontakta mig idag!

Skulle jag mot förmodan inte erbjuda billigast hemsida, berätta gärna hur mycket mina konkurrenter tar för samma arbete!