gratis utbildning i SEO och Wordpress

Gratis hemsida

In Alla inlägg, Erbjudanden, Gratis, Hemsidor by Annika Vallgren

Här samlar jag de gratiserbjudanden jag har för tillfället.

Gratis Tips

Ifall du redan har en hemsida så hittar du tips och trix som kan vara värdefulla för dig. Mina råd är gratis. Jag tar upp saker som kan vara bra att tänka på och som du kanske bör göra med din hemsida. Så som att skydda den mot hackare eller hur du komprimerar bilder.

Tjäna pengar på din hemsida

Skulle du vilja tjäna pengar på din hemsida? Då kanske affiliate är något för dig? Det går ut på att du lägger annonser på din hemsida som ger betalning när någon klickar på dem. Ta reda på mer om att tjäna pengar på hemsidan!

Gratis hemsida? Vill du ha en gratis hemsida?

Jag trodde länge att bara det faktum att gratis hemsidor inte fanns med på denna lista skulle göra att folk förstod att jag inte gör gratis hemsidor, men så var inte fallet. Jag får fortfarande många förfrågningar om att göra gratis hemsidor. Jag gör hemsidor billigt, men inte så billigt. Precis som en snickare inte arbetar gratis, gör inte jag det heller. Jag har visserligen ett roligt arbete, men inte så roligt att jag kommer göra en gratis hemsida. 

Att göra en gratis hemsida och som tack för jobbet få länkar tillbaka till min hemsida är heller inte tillräcklig betalning/motprestation för jobbet jag lägger ner på att göra en hemsida. Så nej, tyvärr, jag gör inga gratis hemsidor. Jag har heller inte tid och lust att lära dig göra hemsidor. Men OM du köper en hemsida av mig så lär jag dig hur du ska underhålla den. Det finns sajter där du själv kan göra en hemsida gratis, men då kommer du själv få göra jobbet. Är din budget noll och ingenting kan jag tyvärr inte hjälpa dig med någon ny hemsida.

Kanske är du även intresserad av min WordPresskurs, så du kan göra hemsidor själv och kanske tjäna pengar på det du också?

Läs mer om arbetsprocess och vad kostar det att göra en hemsida?

Tack för förståelsen!