Hemsida och logga till Agervi Psykoterapi

När jag fick uppdraget att skapa en hemsida åt Agervi Psykoterapi, var jag entusiastisk över utmaningen. Maria Agervi hade en tydlig vision för sin hemsida, inspirerad av en annan webbplats hon uppskattade. För att realisera hennes vision valde jag temat Zakra, ett tema jag känner till väl, för att säkerställa en smidig utvecklingsprocess.

Projektet krävde en skräddarsydd lösning. Det innebar att jag inte kunde använda några standardalternativ. Istället fick jag förlita mig på en sidbyggare tillsammans med ett blockplugin för att skulptera hemsidan. För att få teckensnitt, avstånd, och andra designelement att stämma överens med Marias vision, skrev jag anpassad CSS-kod. Detta arbete gjorde det möjligt för mig att finjustera varje aspekt av designen för att uppnå önskat resultat.

En viktig del av projektet var att ge hemsidan en personlig och unik känsla. Maria Agervi bidrog starkt till detta genom att välja att endast använda egna foton. Detta val gav hemsidan en genuin och inbjudande atmosfär, vilket är särskilt viktigt inom psykoterapi där en personlig och trygg miljö är essentiell.

I mitt arbete strävade jag efter att inte bara kopiera känslan från den inspirationsgivande hemsidan, utan även att införliva unika element som gör Agervis hemsida distinkt och minnesvärd. En viktig detalj var att göra det enkelt för klienter att hitta till kliniken. Förutom att integrera Google Maps, lade jag till ett fotografi av ingången. Detta ger besökare en visuell referens som gör det lättare att lokalisera kliniken, en värdefull detalj i en storstad som Stockholm.

Utöver webbdesignen tog jag mig an uppgiften att skapa en logotyp för Agervi Psykoterapi. Logotypen var designad för att komplettera hemsidans estetik och förmedla kliniken professionella men samtidigt välkomnande natur.

Slutresultatet är en hemsida som inte bara speglar Agervi Psykoterapis identitet och värderingar, utan också en plattform som är inbjudande och lättillgänglig för dess besökare.

Besök gärna hemsidan!

Ta mig dit!

Dela gärna sidan!