Hemsida för bröllop

Hemsida för bröllop

In Alla inlägg, Hemsidor by Annika Vallgren

Hemsida för bröllop börja planera i tid

Att skaffa en hemsida för bröllop är en allt vanligare trend. Ett bröllop kräver stor planering och är en av de viktigaste dagarna i livet. Att göra en hemsida för bröllop är inte bara en kul grej, utan det är faktiskt rätt praktiskt att ha all information samlad på ett ställe. Ni kan samla bilder på er, lägga in kartor, informera om meny och gästerna kan svara på er inbjudan. 

Hemsida för bröllop

hemsida för bröllop vad ska man skriva om på hemsidan

Till dig som tänker gifta dig

Ett bröllop är ju en av de största händelserna i livet. Det är en dag som du kommer att se tillbaka på, med glädje, resten av livet. Oavsett om ni väljer ett klassiskt kyrkbröllop eller en enkel ceremoni. Att planera ett bröllop kräver lång framförhållning och börja gärna att planera ert bröllop redan ett år innan. Det är många bitar som måste fungera tillsammans: tid för vigseln, catering, övernattningsmöjlighet, bröllopsresa, kläder och toastmaster/toast madame ska bokas.

Hemsida, för bröllop, i WordPress

Vill du ha en hemsida för bröllop rekommenderar jag en hemsida gjord i WordPress. Det är väldigt lättanvänt och du behöver inte kunna programmera för att göra en riktigt snygg hemsida. Jag hjälper dig gärna att göra din hemsida som du sedan fyller med information om ert bröllop.

BRÖLLOPSHEMSIDA INNEHÅLL

 • Om oss, kanske inte alla gäster känner de båda som ska gifta sig. Varför inte skriva en presentation av båda parter och lägga upp. Berätta om vem som friade och hur.
 • Viktig information – t.ex. karta, tid för vigsel och bröllopsmiddag mm Vad är det för dress-code?
 • Meny – Eftersom folk har allergier, är veganer, eller går på olika dieter, så är det en god idé att informera om vilken meny det bjuds på. De som levererar mat brukar ha beredskap för detta, bara man informerar dem i god tid.
 • Gästbok – där gästerna får skriva
 • Önskelista – det är allt vanligare att brudparet delar ut sin önskelista inför bröllopet. Och visst är det trevligare att ge en bröllopspresent som man vet att brudparet faktiskt önskar sig.
 • Tostmaster/toastmadam – Presentera honom eller henne
 • Gästlista – skriv en trevlig presentation om alla gäster. Gärna med ett foto också. Det är kul att få veta lite om alla gäster på bröllopet som man inte känner sedan innan.
 • Bildgalleri – lägg upp lite bilder på er till att börja med men det är trevligt om ni även lägger in gästernas bilder här i takt med att ni får dem.
 • Videoklipp – Lägg upp en personlig presentation där ni hälsar gästerna välkomna till ert bröllop.
 • Kontakt – Kanske vill ni inte att alla gäster ringer er. Är det någon förälder de ska ringa istället om de stöter på något problem eller vill fråga om lämpliga bröllopsgåvor.
 • Logialternativ för långväga gäster.
 • OSA – vilka gäster kommer? Är det något speciellt som de inte tål? Är de veganer?

BRÖLLOPSHEMSIDA TIPS

#Hashtag – Att välja en hashtag för sitt bröllop är väldigt vanligt idag. Då går det lätt att hitta i sociala medier. Kolla upp så att ingen annan använder hashtaggen bara.

TIPS PÅ FORTSATT LÄSNING:

Webbdesigner pris