Hemsida till bröllop

Hemsida till bröllopet

In Alla inlägg, Hemsidor by Annika Vallgren

Beställ en hemsida till ert bröllop!

hemsida till bröllopet dela all viktig information för dina gäster
Beställ en hemsida till bröllopet!

Det har blivit en allt vanligare trend att brudpar vill ha en hemsida till bröllopet. Det är väldigt mycket information att hålla ordning på runt festen och bröllopet. Förutom datum, tid och plats så vill man gärna lägga ut vägbeskrivningar, övernattningsmöjligheter, menyer och mycket annat inför den stundande högtiden.

Känner ni att ni är otekniska så kan jag hjälpa er att sätta ihop en hemsida inför ert stundande bröllop. Ni väljer själva vilka texter och bilder ni vill lägga ut, både före och efter bröllopet. Kan hända att ni vill lägga ut både bröllopsfoton och tackkort där efter er stora dag! Det är väldigt lätt att redigera en sida i WordPress, så när den väl är gjord så kommer ni själva kunna ändra den.

Beställ en hemsida till ert bröllop – Jag hjälper er gärna så att er stora dag blir perfekt.

Kontakta mig för mer information och beställ en hemsida till ert bröllop!

hemsida till bröllopet dela all viktig information för dina gäster

HÖR GÄRNA AV DIG!

Skicka gärna ett meddelande ifall du har frågor! info@hjalpmedhemsidan.se 076-125 61 47

MIN EGEN HEMSIDA

Jag får ofta frågor om min egen hemsida. Det tema som jag ha använt är Xtheme från Enevato Market. Enevato Market har många snygga teman att välja mellan för din hemsida. De flesta av bilderna på min hemsida kommer från Haute Stock. Jag är också en aktiv medlem av Project 24 där jag arbetar med att på 24 månader ersätta mina inkomster med passiva inkomster online.