Kundbetyg Hjälp med hemsidan

Här följer ett antal rekommendationer och kundbetyg Hjälp med hemsidan har fått. Fler nöjda kunder hittar du på min Google-sida

Kundbetyg hemsida coach

Jag är jättenöjd med mitt samarbete med Annika och kan varmt rekommendera henne som samarbetspartner. Hon är otroligt effektiv, serviceminded och duktig. Jag uppskattade att vi gemensamt pushade gränserna för att nå bästa resultat. Och snabbt gick det!

Kristina Dannäs

Kundbetyg hemsida ekonom

Väldigt tillmötesgående och duktig! Jag är jätte nöjd med slutresultatet av min nya hemsida 🙂 Tack!

Johanna Strandberg

Kundbetyg hemsida till hälsocoach

Annika hjälpte mig en ny hemsida mycket snabbt och professionellt. Hon gjorde även en hjälpfilm som är mycket informativ och bra att ha kvar. Kan varmt rekommendera henne “hjälp med hemsidan" till andra som behöver en hemsida. Tack!

Marie Eriksson

Kundbetyg hemsida för Ledarskap och transformation

Annika är supersnabb och effektiv. Hon ser till att din webbsida kommer upp snabbare än du anar. Sen kommer hon att puffa på dig för att få fram texter och bilder. Det vill säga hon gör allt hon lovar samt att hon får dig att göra allt du egentligen inte hinner 🙂 Tack!

Monica Edgren

Hemsida kundbetyg från RaraSara

Fick svar mycket snabbt och sedan även hjälp att åtgärda det jag ville. Professionell, mycket kompetent och effektiv. Jag hade frågat flertalet personer innan som inte kunde hjälpa mig. Här fick jag hjälp direkt. Åter fått hopp om att ha kvar min egen blogg tack vare “Hjälp med hemsidan". Tacksamhet!

Sara Hansson

Beröm för hemsidan av en nöjd kund

Välj Annika!! Jag hade inte i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig att det skulle gå så snabbt och smidigt att få hjälp med en hemsida. Svarar omedelbums på mejl, har stenkoll på allt, trevlig personlig kontakt, håller allt hon lovat, bra pris. Tinte vidare – kör på detta!

Maria Wiwe
www.mariawiwe.se

Beröm för hemsidan av en nöjd kund

Snabbt svar och kunnigt bemötande. Gick oerhört snabbt att få till hemsidan som jag är riktigt nöjd med och till ett mycket bra pris. Rekommenderar verkligen!

Josefin Kumlin
www.lifefullness.se

Vad tycker kunderna om hemsidorna?

Annika gjorde vår hemsida mycket snabbt och professionellt. Hon gjorde även en hjälpfilm som är mycket informativ och bra att ha kvar. Hon kom med bra idéer och hjälp för att hitta bilder och framförallt hitta text från försvunnen hemsida. Mycket trevligt bemötande och kommer att rekommendera henne vidare och återkomma till själv i framtiden vid behov.

Eva Hoffman
www.bolagsjuristerna.org och www.companylawyer.org

Vad tycker kunderna om hemsidorna?

Med ett trevligt bemötande och effektivitet tog Annika sig an vår hemsida. Hon gjorde ett bra jobb med hemsidan utifrån de förutsättning hon hade. Kan varmt rekommendera hennes tjänster!

Katarina Mariadotter
www.kamelranch.se

Vad tycker kunderna om hemsidorna?

Tack för mycket fin hemsida! Annika var lätt att samarbeta med och lyhörd för våra önskemål. Jag är jätte nöjd med både service, design och bemötandet.

Caroline
www.humansinprogress.se

Kund som är mycket nöjd med sin fina hemsida

Tack för hjälpen med min hemsida, snabb hjälp och en väldigt fin sida.

Linda Eriksson
www.vasafot-ohalsa.se

Snygga hemsidor med nöjda kunder

Efter lång tid och mycket frustration med att försöka bygga en hemsida hitta jag Annika som snabbt och smidigt byggde upp en sida som professionellt sammanställer verksamheten. Väldigt bra kundkontakt och otroligt snabb på att besvara alla frågor och lösa alla funderingar som processen medförde. Så glad att jag hittade och fick hjälp med hemsida!

Maria Östensson
www.ecodesigninredning.com

Duktig webbdesigner

Annika ger mycket bra service och vad jag tycker är viktigt jag behöver inte förklara allt igen och igen. Hon återkommer och gör klart arbeten väldigt snabbt – känns som hon är en del av företaget.

Atli Atlason
www.papperskedjan.net

Kunder som är nöjda med sina hemsidor

Stort TACK Annika för hjälpen med vår hemsida. Du var alltid tillgänglig och återkom snabbt. Efter några korrekturer är vi väldigt nöjda med slutresultatet och känner oss bekväma med att själva göra ändringar. Rekommenderar varmt!

Erdal Abdulovski
www.audiovox.se

Annika är ett fullblodsproffs. Hon är både kreatör och serviceminded. Hemsidan blev bättre än vad jag någonsin kunde drömma om och hon ger alltid svar och är hjälpsam och snabb och ger så mkt tips och råd. Alla min allra bästa rekommendationer!!!

Malin Gullberg Söderbäck
www.hrcoachen.se

Webbyrå i Stockholm som har många nöjda kunder

Tack Annika för hjälpen med vår hemsida. Vi uppskattade den snabba hjälpen, att du alltid hade tid att träffas och den goda kommunikationen. Vi rekommenderar alla andra att vända sig till webbyrån Hjälp med hemsidan när de behöver sin hemsida!

Sharam Zadeh
www.rufsochkalufs.se

Stort tack för snabb och proffsig hjälp med min hemsida! Jag är supernöjd med både samarbete och resultat.

Maria Nyblom
www.marianyblom.se

Har ett nystartat företag och behövde en hemsida – och hjälp med min logo. Fick tag i Annika och måste säga jag är riktigt glad över det – Annika har hjälpt igenom hela processen – hon återkommer via mail snabbt, hon verkligen läser dina synpunkter som hon integrerar i din hemsida. Jag är mycket nöjd över hela processen och hur sidan ser ut idag – allt till den utlovade kostnaden från början. Jag ger Annika mina allra bästa rekommendationer.

Atli Atlason
Papperskedjan.net

Webbdesigner i Stockholm och Åkersberga som har många nöjda kunder

Du kan räkna med att vara den första vi kontaktar om vi känner att vi behöver ytterligare behov av hjälp med hemsidan/hemsidor framöver.

Pär Axelsson
Fotmaggans

Duktig webbyrå i Stockholm och Åkersberga

Efter att ha sökt olika alternativ fick jag ett trevligt bemötande och snabb återkoppling från Annika på Hjälp med hemsidan. På kort tid kom förslag på ett första utkast till design och struktur till hemsida och som på kort tid redigerades och gjordes klar att lansera. Därför är det lätt att rekommendera Annika på Hjälp med hemsidan till andra som behöver hjälp med att skapa och lansera en hemsida.

Claes Englund
Englund & Partners AB

Duktig webbdesigner med många nöjda kunder

Tack Annika för god hjälp med min hemsida. Jag är glad att du jobbade ihärdigt med alla detaljer så sidan blev så bra som möjligt. Jag är väldigt nöjd med slutresultatet.

Varm hälsning
Nette
www.strunge.se

Har tagit hjälp från Annika & “Hjälp med hemsidan" ett par gånger. Det har varit toppen. Återkommer snabbt och föreslår bra lösningar på problem! Min erfarenhet är att Annika är pålitlig & prisvärd. Tummen upp!

Åsa Hyberg
Brösttröst

Webbyrå med nöjda kunder i Stockholm och Åkersberga

Mycket smidigt!

Roland Lundqvist
Excellent garden

Webbdesigner som är riktigt duktig i Stockholm och Åkersberga - många nöjda kunder

Behöver ni hjälp med en hemsida, då har ni kommit rätt. Annika är en klippa, hon har kunskap om hur en bra hemsidan skall se ut och bli överskådlig på bästa sätt, hon guidar dig, ger bra råd och tips för att uppnå bästa resultat. Hon lyssnar på dina önskemål och slutresultatet blir kanon. Behöver man hjälp att redigera, då får man hjälp på direkten. Kolla gärna min hemsida om ni är nyfikna på hur den ser ut.

Catharina Hagman
www.muskelhornan.se

Snygga webbsidor till skönhetssalong - duktig webbdesigner

Annika hjälpte mig att göra min hemsida. Jag är supernöjd med både sidan samt samarbetet. Annika är supersnabb och förstår direkt vad man är ute efter. Kan verkligen rekommendera henne. Värt varenda krona. Hjälpsam, snabb och klockren! 🙂 Här kan ni se min sida

Anna Steen
www.tantraffas.com 

Webbyrå i Stockholm med riktigt nöjda kunder

Är supernöjd med Webbdesigner Annika Vallgrens proffsiga och kompetenta hjälp när hon gjorde min hemsida! Rekommenderar henne varmt!

Rolf Sander
SanderEntreprenad

snabb och proffsig webbyrå med många nöjda kunder

Tack för proffsig och utmärkt hjälp med vår hemsida!

Argoma Redovisning
www.argoma-redovisning.se

webbyrå i Stockholm med goda referenser

Förra sommaren startade jag ett eget förlag där jag ger ut mina egna böcker. Insåg snabbt att jag behövde ha hjälp för att fixa en hemsida. Jag tog kontakt med Annika som var villig att hjälpa mig. Vi skickade texter och bilder fram och tillbaka och snabbt växte min hemsida fram. Jag (alltså Annika) har fått mycket beröm för att hemsidan är så proffsig. Jag är mycket nöjd med samarbetet. Då jag har en beställningssida fick jag också be Annika hjälpa mig att lägga upp en ny bok där, det är lite trixigt. Men jag har fått snabb och god hjälp och är mycket nöjd. Får säkert anledning att återkomma när min nästa bok blir klar, förhoppningsvis till våren. Kolla gärna på Annikas jobb,

Hälsningar
Anita Hammarstedt
www.avh-forlag.se

Kreativ webbdesigner i Stockholm och Åkersberga - hög kundnöjdhet - strålande referenser

Annika är en glad, initiativrik och kreativ webbdesigner, som håller tider och har en hög kvalitetsnivå. Hon har känsla för det nya som väcker intresse. Jag ger henne allra bästa rekommendationer!

Patrik Lovén
Goliat Konsult AB

Jag kan varmt rekommendera Annika för hjälp med hemsida. Annika är både kunnig och har stort tålamod vilket var viktigt för mig som var helt oerfaren av WordPress. Har sen även fått hjälp med uppdateringar och är mycket nöjd med samarbetet.

www.annmaribertilsson.se

Hemsida företag

Hjälp med hemsidan är en webbyrå i Stockholm. Vill du se fler hemsidor jag har gjort finns det ett bildgalleri med hemsidor