hemsida till konstnär

hemsida till konstnär

Hemsida till konstnär Ann-Mari Bertilsson

Hemsida till konstnär Ann-Mari Bertilsson var en av de första hemsidor jag gjorde. Förutom sitt konstnärskap ägnar hon sig även åt symboldrama och bildterapi. Hennes egna målningar är akryl och målade i många lager. De är abstrakta där det är upp till betraktaren att själv tolka bilderna.

Hemsida till konstnär Ann-Mari Bertilsson

Hemsidan till konstnär Ann-Mari Bertilsson var en av de första hemsidor jag gjorde åt en kund. Ann-Mari gillade grönt, så valet av accentfärg var ju givet. 2013 fanns det inte så många teman att välja mellan som det finns idag. Men trots detta så blev hemsidan precis som Ann-Marie hade tänkt sig.
Ann-Mari behövde informera om sina båda verksamheter. Vid första anblicken kan det kanske tyckas lite oförenligt att placera en terapimetod tillsammans med konstnärliga verk. Symboldrama går ju ut på att visualisera och bearbeta kriser genom att visualisera och skapa bilder. Detta utan något som helst prestationskrav. Men både symboldrama och hennes egen verksamhet är ju en form av kreativ process. Allt är ju dessutom samlat under domänen http://www.annmaribertilsson.se/ (alltså hennes eget namn) så jag tycker faktiskt att båda verksamheterna kan fungera under samma tak.

Arbetet med hemsidan

Arbetet med den här hemsidan innebar inga speciallösningar eller svårigheter. Jag har lagt in Ann-Maris texter och bilder som hon själv hade. Det är trevligt att få se ett foto av Ann-Mari säkert både för de som ska köpa hennes tavlor och för de som vill gå i terapi hos henne. En hemsida till konstnär borde kanske innehållit bilder på hennes konst. Det hade varit snyggt att lägga ett bildgalleri med hennes konstverk på hemsidan, så att besökarna vet om de gillar hennes stil eller ej. Men det är sådant jag lärt mig med åren.
Är du en konstnär som behöver hjälp att göra en hemsida? Kontakta mig gärna!

Dela gärna sidan!