Hemsida till inredningsföretag

Galleri snygga hemsidor inredning Ecodesign & Inredning Umeå Webbyrån Hjälp med hemsidan Åkersberga och Stockholm

Ny hemsida till inredningsföretag Ecodesign & inredning arbetar med inredningsdesign och styling. Detta gör de med miljötänk och hållbarhet i åtanke.

Hemsida till inredningsföretag

Hemsida till inredningsföretag Ecodesign och Inredning var väldigt roligt uppdrag. De har väldigt många fantastiskt fina foton på sina jobb. Det var väldigt lätt att bytta upp en fin hemsida med dem. Det är ett inredningsföretag som är mycket aktiva på Instagram, så där la vi bara en koppling till Instagram på sidan galleri. Så när de postar ett foto så dyker det upp på hemsidan per automatik. På det sättet slipper de dubbelt arbete med att lägga till foton på båda ställena.
De hade redan en logga som de ville skulle synas stort på hemsidan, så det gällde bara att hitta en layout som inte förminskade loggan till en förutbestämd storlek, utan tillät att vi behöll den stor.
De har även en blogg som vi la in en koppling till.
Som vanligt, här jag är klar med en hemsida lär jag kunden att redigera hemsidan. Så att de själva kan underhålla den.
Har du ett inredningsföretag, eller vad arbetar du med? Oavsett bransch så hjälper jag dig gärna med din nya hemsida. Jag tycker det är kul att arbeta med hemsidor. Att bransch och vad kunden tycker är snyggt varierar tycker jag är väldigt inspirerande.

Vad tyckte kunden om Hjälp med hemsidans arbete?

Efter lång tid och mycket frustration med att försöka bygga en hemsida hitta jag Annika som snabbt och smidigt byggde upp en sida som professionellt sammanställer verksamheten. Väldigt bra kundkontakt och otroligt snabb på att besvara alla frågor och lösa alla funderingar som processen medförde. Så glad att jag hittade och fick hjälp med hemsida!

Maria Östensson
www.ecodesigninredning.com

Besök gärna hemsidan!

Ta mig dit!

Dela gärna sidan!