Hemsida till Evoco utveckling

Evoco utvecklingEvoco Utveckling AB har fått en hemsida

Här har jag hjälpt Evoco Utveckling att skaffa hemsida. Evoco utveckling arbetar med grupputveckling, konflikthantering, kvalitetsarbete och håller utbildningar inom ledarskap och social välfärd.

Design av hemsidan

När Evoco hörde av sig hade de tittat bland de andra hemsidorna jag gjort och sett hemsidan som jag gjorde till Goliat Konsult och ville gärna ha något liknande de också.

I WordPress jobbar man ju med teman, alltså en mall för hur layouten ska se ut. Den mall som den här hemsidan är gjord i heter Aglee Lite. Som jag sedan har anpassat.

Det var ett tag sedan jag gjorde Goliats hemsida och tyvärr hade jag hunnit glömma det mesta. Just Aglee Lite var lite bökig måste jag säga. Bildspelet består t.ex. av olika inlägg. Där jag sedan fick inaktivera texten och klickfunktionen för att  få en ganska ren bild. Men jag behöll rubrikerna för att man direkt ska förstå vad Evoco sysslar med.

De tre fälten på startsidan, under bildspelet, hämtar automatiskt sitt innehåll från tre av sidorna. Så där gäller det att se till att det som finns överst på sidan är en vettig text. Sedan tar det en stund varje gång jag jobbar med det här temat att klura ut vad just det fältet heter och ta reda på att man väljer det i en widget. Men så är det, alla teman är lite olika och har olika egenskaper och egenheter. Som användare får du helt enkelt lära dig hur just ditt tema fungerar och försöka att bli bekant med det.

Bilder till hemsidan är svårt inom området ledarskap och coachning. Det finns inte så många gratis bilder att använda. Så de flesta av bilderna här är köpta på Shutterstock.

 

 

Besök gärna hemsidan!

Ta mig dit!

Dela gärna sidan!