Hemsida till fastighetsmäklare Bergström

Hemsida till fastighetsmäklare

Hemsidan till fastighetsmäklare Niklas Bergsten är klar. Niklas är en väldigt duktig husmäklare. Han har fått väldigt många utmärkelser och har väldigt många nöjda kunder. Som du ser så arbetar Niklas åt HusmanHagberg. Men han behövde en egen hemsida för att kunna marknadsföra sina egna tjänster bättre.

Om du behöver sälja din bostad eller köpa en ny, så är det självklart till Niklas du ska vända dig!

Hemsida till fastighetsmäklare

Hemsida till fastighetsmäklare

En hemsida till en fastighetsmäklare ska ju självklart visa alla fina bostäder han säljer. Det gör vi på den här sidan också. Även om sidan är väldigt ny så har Niklas hunnit lägga upp många sålda objekt.
När jag gjorde den här hemsidan hade Niklas massor av fina bilder som jag kunde välja mellan. Visst blir man köpsugen när man ser alla fina hem!
När man köper eller säljer en bostad är det viktigt att man har förtroende för mäklaren. För att både köpare och säljare ska få förtroende för Niklas la vi upp en sida om honom, där han berättade om sina många år i fastighetsbranschen och vad som gör att han stannat kvar hos HusmanHagberg så länge.
Den här hemsidan skulle också matcha stilen och layouten som HusmanHagberg har.

Bloggen

För att de ska bli så smidigt som möjligt att lägga upp bostäder och att flytta dem från till salu till sålda så har jag använt bloggen. Det här temat hade en väldigt snygg blogg som passade alldeles utmärkt för just bostäder. Besökaren på hemsidan får snabbt en överblick över vad som är till salu just nu.

Hemsida till fastighetsmäklare

Är du också fastighetsmäklare och behöver en ny hemsida? Hör gärna av dig så hjälper jag dig med en snygg hemsida!

Dela gärna sidan!