Hemsida till fotvård

Hemsida till fotvård

Hemsida till fotvård

Hemsida till fotvård Fotmaggan i Östhammar är klar. Fotmaggans erbjuder medicinsk fotvård. Hos Fotmaggan får du hjälp med nageltrång, hälsprickor osv. De arbetar förebyggande, så att du ska undvika att få problem med fötterna i framtiden. Unna dig själv en skön och avslappnande behandling av dina trötta fötter!

Hemsida till fotvård Fotmaggan i Östhammar

Det här var ett annorlunda och väldigt roligt uppdrag. Jag började med att modernisera hemsidan. Det gjorde jag genom att installera ett nytt WordPress tema. Jag hittade skaffade fina bilder på fötter och fotvård. Dessa bilder tillsammans med deras egna fotvårdsbilder la jag in på hemsidan.

Konkurrens – Hemsida till fotvård

För att Fotmaggans hemsida ska få fler besökare och kunder har jag även sökmotoroptimerat sidan. Det gjorde jag genom att lägga in mer text och omformulera texten som redan fanns där. I princip gör man så att man väljer ut ett sökord per sida som man sedan väver in i texten och rubrikerna på ett naturligt sätt. Det gör det enklare för sökmotorer att försåt vad hemsidan handlar om.

Tyvärr kan man inte ge några garantier när det gäller resultatet av en sökmotoroptimering, utan det är bara att vänta och se vad resultatet blir om några månader. Men självklart rankas en sida med mycket text högre än en med lite. Sidan kommer självklart högre upp efter mina förändringar, men hur högt återstår att se. Resultatet beror inte bara på mina ansträngningar. Resultatet beror också på hur mycket konkurrenterna förbättrar sina sidor under samma period. Kanske ser resultatet ut att vara oförändrat, trots att man har gjort ett enormt arbete med en hemsida. Hamnar du inte på den position du vill efter en sökmotoroptimering, fortsätt fylla hemsidan med bra och relevant innehåll som besökarna vill läsa. ”Content is King!”

Vill du ranka högre hos Google?

Det finns faktiskt mycket du kan göra själv för att hamna högre bland Googles träffar. Lär dig mer och kom snabbt igång med din egen Googleranking!

Dela gärna sidan!