webbsida till fotograf

WordPress hemsida - webbdesign Snygga moderna hemsidor 2018 Hemsida fotograf Linda webbdesign Hjälp med hemsidan Åkersberga Stockholm

Hemsida till fotograf Linda

Hemsida till fotograf Linda är klar. Linda fotograferar bröllop, familjer och gravida. Hon är en väldigt duktig fotograf och det är ett nöje bara att titta in bland hennes foton.

När jag gjorde hemsidan fanns det väldigt många snygga foton att välja mellan. Linda hade också en tydlig bild av hur hon ville att hemsidan skulle se ut. Personligen hade jag velat ha den här hemsidan vit och behållit fotona som enda färg på sidan. Det är förstås en smaksak, men jag brukar tycka att när bilderna är riktigt bra så räcker det med att visa dem (tillsammans med text förstås) och det behövs kanske inte så mycket mer färg då.

Foton till hemsidan

Precis som alla fotografer så hade fotograf Linda många vackra bilder. En fotograf lockar till bokningar genom att visa upp tidigare fotojobb och referenser från nöjda kunder. Att få en bokning som bröllopsfotograf är ju ett mycket stort förtroende. Det är ju en enda dag, då det verkligen gäller. Den kan inte göras om. Därför tror jag att det är extra viktigt med referenserna för en bröllopsfotograf. Familjefoton kan ju oftast tas om ifall något går snett. Det kan ju inte bröllopsfotona. Fotograf Linda har förutom de många vackra fotona även referenser och lovord från tidigare kunder.

Fortsatt arbete med hemsidan

Hemsidan till fotograf Linda är en av de hemsidor det händer mest på. Hon arbetar mycket med sin egen hemsida och det verkar vara mycket på gång. Riktigt kul att se alla förändringar både i form av nya bilder men även hemsidesändringar.

Hemsida till fotograf / fotografer

Är du också fotograf? Behöver du en hemsida? Jag hjälper dig gärna att gör den, även om du inte skulle vara fotograf. Börja med att skicka mig ett email och berätta om du har tänkt att din hemsida ska se ut!

Dela gärna sidan!