Webbsida till utbildningsföretag

Webbsida till utbildningsföretag

Hemsida till utbildningsföretag Hakuna Matata arbetar med kommunikation och ledarskap. Hakuna Matata är modell för att främja kommunikationen på arbetsplatsen och i arbetsgruppen.

Hemsida till utbildningsföretag Hakuna Matata

Detta är ett av de pro bono jobb jag gjort. Deras första, egna försök till hemsida var allt för illa. De la ner massor av tid på att göra en hemsida i ett gratisverktyg som inte fungerade så bra. Jag åtog mig att göra det här uppdraget utan betalning eftersom min sambo var delägare i det här utbildningsföretaget. Jag hjälpte dem att snabbt få upp en fungerande hemsida, som de sedan kunde jobba vidare med själva. Det kändes så dumt att de skulle lägga ner massor av tid och kraft på att göra en hemsida som inte fungerade.

Jag samlade ihop lite bilder som jag tyckte passade och använde mig av de texter de själva skrivit. Det var inte jättemycket arbete för min del. En hemsida till utbildningsföretag är viktigt att den fungerar. För min del tycker jag att den hellre får vara enkel bara den innehåller den information som jag som besökare behöver. Det måste inte vara så mycket flashiga funktioner. Men att bygga sin hemsida i ett onlineverktyg som inte kan visa hemsidan i alla webbläsare. Onlineverktyget var dessutom svårjobbat och de la ner mycket mer tid än vad som skulle behövas.

När jag tog över hemsidan så var det första jag gjorde att lägga över den till WordPress. WordPress har många snygga mallar att välja mellan. Det är lätt att jobba i även för ovana användare.

Dela gärna sidan!