Hemsida till bilförsäljare

Hemsida bilförsäljare husvagnsförsäljare Göteborg Snygga och billiga hemsidor Webbyrån Hjälp med hemsidan Stockholm

Hemsida till bilförsäljare Ludvigs bil och husvagn är klar. De finns i Västra Frölunda. De köper säljer och förmedlar bilar och husvagnar.

Hemsida till bilförsäljare i Göteborg

Hemsida till bilförsäljare

Ludvigs bil och husvagn ville få en närvaro på internet och behövde bara en enkel hemsida. Jag fick lite textunderlag för sidan. Bilderna letade jag upp i olika bildbanker.

Det här var ett av mina snabbaste jobb. Det tog bara några timmar mellan beställning och att sidan var klar.

En hemsida till bilförsäljare ska vara tilltalande

Om en bilförsäljare ska ha information om alla bilar de har inne för tillfället på sin hemsida blir det mycket jobb. Det är inte säkert att det är en hållbar lösning om du är i uppstartsfasen med din verksamhet. När jag gjorde den här hemsidan så valde jag att lägga in snygga, attraktiva bilar på första sidan. Jag ville att besökaren på bilförsäljarens hemsida direkt ska förstå vad hemsidan handlar om. Vill man sedan köpa en viss bil får man istället ta direktkontakt med bilförsäljaren eller åka dit och titta på bilarna.

Hemsida till bilförsäljare Ludvigs bil och husvagn idag

Idag verkar det tyvärr som om företaget försvunnit helt. Hemsidan är borttagen.

Behöver du en hemsida?

Är du en bilförsäljare som också behöver en hemsida? Jag hjälper dig gärna att ta fram den. Om du känner att du har tid att lägga på hemsidan själv sedan är det bra om vi kan lägga upp information om de bilar du har hemma. Men för att få det att funka bra krävs att du hela tiden underhåller sidan. Har du den tiden att lägga ner, så är detta ett utmärkt sätt att få fler försäljningar. Annars kanske det är bättre att använda snygga bilder från bildbanker.
Det viktigaste sättet för att få många kunder är att ha mycket (och bra) text på hemsidan. Det gör att Google gillar din hemsida och skickar många besök till den.

Dela gärna sidan!