Hemsida till Kennel Maple Heights golden retrievers

Hemsida till kennel Maple Heights

I Lya på toppen av Hallandsåsen hittar du Maple Heigths kennel och deras alla Golden Retrivers. Den drivs av Ronny och Annette Dahlberg. Sin första golden skaffade de 87 och har drivit kenneln sedan 2001.

Golden retrievers är glada, positiva och aktiva hundar. De valpar som föds hos Maple Heights växer upp i hemmiljö och det är bra att de redan från start får leva i en miljö liknande den de kommer hamna i när de sedan flyttar hemifrån.

Hemsida till Kennel Maple Heights golden retrievers

Hemsida till Kennel Maple Heights golden retrievers

Jobbet med hemsidan till kenneln Maple Heights

När jag fick förfrågan om att hjälpa kenneln med hemsidan hade de redan en hemsida. Men den var inte uppdaterad sedan 2012. Den hade dels lite ålderdomlig design, några animerade gif-filer, informationen som stod där var inte uppdaterad och bilderna på hundarna hade försvunnit. Så det fanns lite att göra.

Från den gamla hemsidan var det enda de egentligen ville behålla strukturen och den gröna färgen. De hade spanat in hemsidan jag gjort till Helenas Trädgårdsverk och ville gärna ha något liknande de också.

För en kennel funkar det ju inte med bilder av hundar hämtade från en bildbank, så därför använde jag bilderna som fanns uppladdade till hemsidan. Men tyvärr var flera av de hundarna borta sedan länge, så kenneln valde att byta ut startbilden jag hade lagt in. (så det är därför hemsidan ser annorlunda ut idag än den du ser här ovanför som jag överlämnade till dem)

Jag gjorde lite bildarbeten så att det ser ut som två fotografier som ligger på varandra, stylade om layouten lite och la in en karta från Google maps.

Besök gärna hemsidan!

Ta mig dit!

Dela gärna sidan!