webbsida till Kennel Power of Grace

webbsida till Kennel Power of Grace

Hemsida till kennel Power of Grace

Hemsida till kennel PowerOf Grace är klar. Kenneln drivs av Ulrika Källse. Hon är uppfödare av rasen Rhodesian Ridgeback sedan 2010. Hon finns i Stockholm, Vallentuna.

En hemsida till kennel behöver förstås innehålla information om deras hundar, kommande kullar, kontaktinformation och avelsarbetet. Power of Grace har allt detta och även hundarnas stamtavla.

Bilder till hemsidan

Bilder i stående format hade Ulrika väldigt gott om. Visst är det en fantastiskt fin ras! Ja, nu tillbaka till jobbet med hemsidan…Det blev svårare när vi skulle ha bilden i liggande format som bakgrund till sidhuvudet. Där fick vi ta det som fanns. Det ideala hade ju varit om man hade kunnat se mer av hunden och fått den skarpare.

Språk

För att nå en större potentiell marknad kan man göra sin webbsida flerspråkig. Power of Grace valde att förutom svenska även göra hemsidan tillgänglig på engelska.

Logotyp och ikon

De hade redan logotyp sedan tidigare, annars är det något som jag också kan hjälpa till med. Jag använde delar av deras logga för att göra en ikon i webbläsarfliken. Jag tycker det är mycket trevligare bara man ersätter standardikonen.

Hemsida till uppfödare

Har du också en uppfödning och vill ha inspiration till en hemsida? Jag har även gjort SnowToddlers hemsida till kattuppfödning, den kan också vara intressant för dig att titta på kanske?

Behöver du en hemsida till kennel eller någon annan typ av verksamhet?

Jag har lång erfarenhet av arbete med webbdesign och många goda referenser. Jag hjälper gärna dig att göra din hemsida också. Jag vet att jag håller ganska låga priser om man jämför med mina konkurrenter. Du behöver inte ha en färdig idé för att höra av dig till mig. Jag kan även hjälpa till med att ta fram en snygg layout för din hemsida. När jag har gjort en hemsida till en kund brukar jag se till att kunden själv kommer igång med hemsidan, så att de själva kan redigera och göra förändringar på den. Börja med att skicka mig ett mail med ungefär hur du vill att din sida ska se ut, hur många sidor du behöver och om det är något annat speciellt jag behöver veta innan jag skriver din offert.

Besök gärna hemsidan!

Ta mig dit!

Dela gärna sidan!