webbsida till klädföretag Residus

webbsida till klädföretag Residus

Hemsida till klädföretag Residus är klar. De säljer exklusiva och välskräddade klänningar. De gör klänningar för alla kroppstyper, former och åldrar. Klänningar som du ska känna dig bekväm och självsäker i. Klänningar som du vill köpa och behålla länge.

Hemsida till klädföretag Residus

De hade sett en liknande hemsida och ville ha samma stil och en stadssiluett på sin hemsida också. Jag gjorde en enkel logga och la in den ovanpå en svartvit stadssiluett.
Det här är hur hemsidan såg ut när jag överlämnade den. Det är spännande att se hur de arbetar med hemsidan och hur den utvecklas. Den här hemsidan ska ni verkligen besöka. Den är väldigt estetiskt tilltalande och väldesignad. Det har gått väldigt bra för Residus och de finns nu på väldigt många ställen både i Stockholm och online. Vilket är väldigt kul att se!
En hemsida till klädföretag bör vara säljande, och gärna ha en egen profil. Något som Residus verkligen har lyckats med.
Loggan till Residus om det ens kan kallas för logga. Ja, den är väldigt enkel. Jag gjorde den så med avsikt för att passa in i den stilen de ville ha på hemsidan. Den är ”bara” företagsnamnet, skrivet i versaler. Det blev väldigt sobert, precis som de ville ha det.

Behöver du också en hemsida?

Jag gör hemsidor både till klädföretag och andra branscher. När jag ska börja med din hemsida är det bra om du precis som Residus har några andra exempel på hemsidor du gillar. Det gör det lättar för mig att förstå ungefär vilket mål du har. Det är ju inte alls säkert att du och jag har samma smak. Och jag vill ju att du ska älska din nya hemsida. Har du inga favorithemsidor kanske du har någon favoritbild eller så som du vill att jag ska hämta färger ifrån.
Jag kan även hjälpa dig att ta fram en enklare logga till företaget. I galleriet hittar du några loggor som jag gjort tidigare.

Besök gärna hemsidan!

Ta mig dit!

Dela gärna sidan!