Trycksaker Utvecklande Ledarskap

Broschyr till Goliat Konsults utbildning i Utvecklande Ledarskap. Broschyren gjordes för att skrivas ut på egen skrivare.

Nyhetsbrev företag design av snygga trycksaker snyggt informationsblad Utvecklande Ledarskap design av webbyrån Hjälp med hemsidan Åkersberga och Stockholm

Tryckmaterial till företag Broschyr trycksaker Utvecklande Ledarskap design av trycksaker Hjälp med hemsidan Stockholm Åkersberga

Design av informationsblad

Design av informationsblad till Goliats kurs, Utvecklande Ledarskap. Goliat behövde ett informationsblad att dela ut. När jag designade deras trycksaker har jag gett de en liknande design över lag och gett varje kurs en individuell färg. För kursen Utvecklande Ledarskap finns det även en tillhörande broschyr.

Design av informationsblad och reklam

När man gör reklammaterial är det bra om den inte är helt fulltryckt med text. De bör vara lättlästa, tydliga och inte innehålla allt för många teckensnitt.

Bilder till informationsbladet hittade jag i gratis bildbanker och så har jag använt Goliats egna foton.

Förutom design av informationsblad till UL-kursen har jag hjälpt Goliat med:

  • Hemsida
  • Design av broschyr UL
  • Design av informationsblad UGL
  • Design av broschyr UGL
  • Logotyper
  • Design av hemsidor till flera av bolagets domäner

Vill du också ha hjälp med design av trycksaker?

Jag hjälper dig gärna. Jag har lång erfarenhet av design och har hjälpt många företag att ta fram en tryckmaterial. När jag åtar mig ett jobb är det viktigt för mig att du som kund känner att det är din broschyr att jag lyckas hitta vad som är just din smak och hur du vill att den ska utformas. Inte alltid en helt lätt uppgift. Men jag vill att både du och dina kunder ska gilla ditt nya informationsblad, broschyr, nyhetsbrev, julkort, visitkort eller liknande.

Hjälp med hemsidan?

Behöver du hjälp med en hemsida så fixar jag det också. Jag har specialiserat mig på att göra snygga hemsidor till låga priser. Att de är snygga vet jag eftersom jag ofta får beröm för de hemsidor jag gör. Jag jobbar med hemsidor vid sidan av mitt ordinarie arbete bara för att jag tycker det är väldigt roligt. Vill du också ha en hemsida, så kontakta mig gärna och berätta hur du vill att hemsidan ska se ut och vilka funktioner den behöver ha.

Besök gärna hemsidan!

Ta mig dit!

Dela gärna sidan!