Snygga bilder gratis

Snygga bilder gratis

In Alla inlägg, Foto, Gratis by Annika Vallgren

Jag vill ha fina bilder på min hemsida. Men hur får man tag på dem? Finns det gratis bilder man kan använda?

Hur gör man då om man som liten företagare vill ha snygga bilder och inte har råd att betala så mycket för dem? Det finns faktiskt gratis bilder, fria bilder utan copyright, att hämta på nätet. Bilder som du får använda på din hemsida utan att behöva köpa rättigheterna till dem. Här nedanför har jag listat några ställen du kan hitta fria bilder som du får använda även för kommersiellt bruk.

Vad får du göra med bilderna du hämtat gratis?

  • Använda dem på din hemsida
  • Använda dem i tryck
  • Redigera bilderna
  • Du får faktiskt använda bilderna utan att länka eller ange fotografens namn

Vart hittar man gratis bilder till hemsidan?

GRATIS BILDER ATT ANVÄNDA PÅ HEMSIDA

Här hittar du gratis bilder på nätet, bilder som du kan använda på din hemsida, bilder utan copyright. Ofta kan de finnas i olika upplösning och filformat att välja mellan.

Vill du lära dig mer om bilder på hemsidan?

Finare bilder?

Letar du bilder till din hemsida? Jag köper mina hos hautestock.co. De kommer med nya, säsongsanpassade bilder som man kan använda både på hemsidan och i sociala media. Snygga foton för kvinnliga entreprenörer. I dagsläget har de ca 4000 bilder att välja mellan. Gillar du de foton jag brukar använda kanske Hautestock är något för ditt företag också? Man betalar $99 för tre månader och får ladda ner hur mycket bilder man vill därifrån. Här är några exempel på bilder jag hämtat från Hautestock. De bilder jag väljer handlar ju helt naturligt om hemsidor och datorer. Men de har även foton på familjer, picknick, mat, städning, tvättstugor, kontor, kaffe möten mm. Men är ett axplock av de bilder jag valt för min hemsida.