Skapa Din Framgångsrika Närvaro Online med one.com hemsida – En Ärlig Genomgång

In Alla inlägg, Webbhotell & Domän by Annika Vallgren

Ska du lansera en hemsida och undrar var du ska börja? Med one.com hemsida får du tillgång till enkel webbplatsbyggare, olika paket för olika behov och omfattande support. Vi ger dig den väsentliga informationen för att avgöra om one.com är rätt valet för att bygga din online-närvaro.

Viktiga slutsatser

 • Att skapa en hemsida hos one.com är enkelt och användarvänligt, med flera webbhotellspaket och domännamnregistrering tillgängliga för olika behov och budgetar.
 • one.com erbjuder ett omfattande hemsideprogram med AI-driven design och drag-and-drop-funktionalitet, vilket möjliggör personlig anpassning och design utan krav på programmeringskunskap.
 • one.coms tjänster inkluderar support dygnet runt, obegränsat med e-postkonton, SSL-certifikat och säkerhetsfunktioner för att optimera och skydda användarens webbplats.

[sidan innehåller sponsrade länkar]

Kom igång med One.com hemsida

En illustration av en person som skapar en hemsida hos one.com

Att skapa en hemsida hos One.com är en enkel och smidig process, även för den mest oerfarna användaren. Det första steget är att välja rätt webbhotellspaket. One erbjuder flera paket, var och en skräddarsydd för olika behov och budgetar. Efter det registrerar du ditt domännamn, en viktig del av processen för att etablera din online-närvaro.

När du har valt ditt webbhotellspaket och registrerat ditt domännamn, skapar du ett konto hos one.com. Detta konto är nödvändigt för att hantera din hemsida och tillhörande tjänster. Slutligen betalar du för tjänsten hos one.com, vilket aktiverar ditt webbhotellspaket och domännamn så att du kan börja använda din hemsida.

Välja Rätt Webbhotellspaket

När det kommer till att välja rätt webbhotellspaket, erbjuder one.com en mängd alternativ som är anpassade för olika behov. Deras paket inkluderar:

 • Nybörjare
 • Utforskare
 • Entusiast
 • Expert
 • Guru

Varje paket är unikt konstruerat för att passa olika typer av behov. Till exempel, om du är ett företag som behöver ha upp till fem hemsidor, då är Webbhotellspaketet Entusiast det bästa valet för dig.

En annan fördel med one.com är att deras webbhotellspaket kan anpassas och justeras i storlek i takt med att din hemsida växer, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att växa ur ditt paket. Dessutom erbjuder one.com delat webbhotell, vilket är en kostnadseffektiv lösning där flera hemsidor delar på resurserna av en enda server.

Registrera Ditt Domännamn

Ett av de första stegen för att etablera din närvaro online är att registrera ditt domännamn, och one.com gör det enkelt att göra detta. one.com erbjuder tjänster för att köpa domän, flytta domäner, och skapa e-post under Domän-sektionen. Efter att ha valt ett webbhotellspaket kan du registrera ett domännamn som är relevant för din webbplats syfte och även använda det som e-postdomän.

Det finns över 40 olika toppdomäner att välja mellan, och du kan även ta del av erbjudanden för Google-annonsering. Det är viktigt att notera att registrerings- och förnyelseavgifter för domäner är ytterligare kostnader som inte ingår i priset för webbhotellspaketen.

Använda Hemsideprogrammet

Efter att du har valt ditt webbhotellspaket och registrerat ditt domännamn, är det dags att skapa din hemsida. One tillhandahåller ett webbaserat verktyg som heter Hemsideprogrammet, för att användare ska kunna skapa hemsidor.

Fördelen med Hemsideprogrammet är att det möjliggör skapandet av kompletta hemsidor utan att användaren behöver ha någon kunskap i kodning. Med detta program kan du enkelt skapa en professionell och attraktiv hemsida utan att behöva lära dig komplexa programmeringsspråk.

Så här skaffar du en hemsida hos one.com

Gå till one.com

Börja med att gå till one.com. Använd gärna den här länken så får du lite rabatt: http://one.me/svazjlno. Gå in i menyn webbhosting. Vill du själv styra din WordPress installation så klickar du på Webhosting här.

Nu får du scrolla ner på sidan. Välj hosting paketet Utforskare (eller något dyrare), för då ingår WordPress one-click installation. Vilket gör det mycket smidigare.

Sedan får du välja önskad domän och om du vill ha .se, .com osv. Du kommer att se om domänen är upptagen, i så fall får du välja en annan domän. Några tips på vägen: undvik å,ä, och ö. Håll domännamnet så kort och lättstavat som möjligt.

Fyll i kunduppgifter och gå vidare till betalning

Välj sedan fortsätt för att gå vidare. På den här sidan fyller du i dina kunduppgifter och går sedan vidare till betalning.

Designa Din Webbplats

En bild av en person som bygger sin hemsida i hemsidesbyggaren

Förutom att erbjuda enkelhet i att skapa en hemsida, erbjuder one.com också en mängd verktyg och funktioner för att designa din hemsida exakt som du vill ha den. one.coms hemsidesbyggare är lämplig för att skapa enkla men professionella webbplatser, utan att det krävs stor tidsinvestering.

Deras användarvänliga kontrollpanel gör det enkelt att hantera din hemsida. Dessutom erbjuder one.coms hemsidesbyggare ett användarvänligt verktyg som möjliggör skapandet av webbplatser med över 140 fördesignade och anpassningsbara mallar. Med dessa verktyg och funktioner kan du skapa en webbplats som inte bara ser professionell ut, men också återspeglar ditt varumärkes unika stil och karaktär.

Skräddarsy Designen

One.com erbjuder ett hemsideprogram med AI-driven design där du genom att svara på några frågor kan generera en design komplett med relevanta bilder och texter. Programmet erbjuder även one som en av de många funktionerna, samt möjligheten att få svar på dina frågor:

 • AI-powered writing assistance
 • Anpassade funktioner som förbättrade kontaktformulär
 • Kartwidgetar
 • Färgteman
 • Komponenter för öppettider

Dessutom innehåller deras webbplatsbyggare över 45 unika designteman som är fullständigt anpassningsbara, inklusive möjligheten att ändra typsnitt genom Google Fonts, färger, bilder och att lägga till eller ta bort komponenter och sidor. Med dessa verktyg kan du verkligen skräddarsy din webbplats för att passa dina specifika behov.

Lägg Till Innehåll

Med Hemsideprogrammet kan du enkelt lägga till innehåll på din webbplats och få bra support. Med deras drag-and-drop-gränssnitt kan användare lägga till komponenter som text, bilder och fördesignade sektioner såsom kontaktformulär, gallerier och sociala medieknappar utan att behöva koda.

Webbsidans utformning anpassas automatiskt för mobila enheter och användare har möjligheten att:

 • lägga till eller dölja segment med hjälp av mobilvy-editorn
 • upprätthålla en konsekvent färgsättning på din webbplats med färgtemafunktionen
 • lägga till egna bilder eller använda stockfoton direkt inom Hemsideprogrammet.

Fördelarna med One.com För Din Hemsida

När du väl har skapat din hemsida hos one.com, kan du dra nytta av en rad fördelar som one.com erbjuder. one.com erbjuder teknisk support dygnet runt, året om, utan extra kostnad, vilket ger användare trygghet och omedelbar hjälp vid behov.

Dessutom har användare hos one.com fördelen av:

 • Obegränsat med e-postkonton, vilket möjliggör en professionell kommunikation och organisationsstruktur oavsett företagets storlek
 • Fria verktyg för att bygga hemsidor
 • Google Ads-kredit
 • SSL-certifikat
 • Statistik för webbplatsen

Dessa tillför värde och funktionalitet till användarnas hemsidor.

Obegränsat med E-postkonton

En av de stora fördelarna med one.com är att de erbjuder obegränsat med e-postkonton för alla sina användare. Detta innebär att du kan skala upp din verksamhets kommunikation efter behov, oavsett om du är ett litet företag eller en stor organisation.

Även det billigaste paketet från one.com erbjuder 50 GB lagringsutrymme samt obegränsat med e-postkonton, vilket gör det till ett attraktivt val även för små företag eller enskilda företagare. Dessutom är e-posttjänsterna från one.com anpassningsbara för användning på mobila enheter och inkluderar stöd för webmail, vilket ger en flexibel och tillgänglig e-posthantering.

En illustration av en person som får dygnet runt support hos one.com

Support Dygnet Runt

En annan fördel med one.com är deras kundsupport dygnet runt. one.com tillhandahåller kundsupport via chatt och e-post dygnet runt, vilket innebär att du alltid kan få hjälp oavsett när och var du behöver det.

Supporten är tillgänglig på engelska via en livechatt funktion som är tillgänglig dygnet runt. Dessutom kan du skapa e-postärenden för support och one.com strävar efter att svara inom 24 timmar, även på helger.

Optimering och Säkerhet

Förutom att erbjuda enkelhet och flexibilitet i att skapa och designa din hemsida, är one.com också engagerad i att erbjuda optimering och säkerhet för din webbplats. Att ha en webbplats som är både optimerad och säker är avgörande; dessa aspekter förbättrar användarupplevelsen och skyddar mot cyberhot.

Hastighetsoptimering

En av de viktigaste aspekterna av en bra webbplats är dess hastighet. one.com använder olika teknologier för att öka hastigheten på de webbplatser de värder, vilket leder till bättre laddningstider för besökarna.

Deras hostingplaner inkluderar:

 • Olika prestandanivåer med variation i CPU-prioritet, SSD-lagring, RAM och antalet PHP-arbetare, vilket ger optimal prestanda för din webbplats.
 • One.coms WordPress-hosting verktyg för prestandaövervakning och förslag för att förbättra webbplatsens prestanda.
 • Säkerhetsnotifieringar.

Säkerhetsfunktioner

När det gäller säkerhet, erbjuder one.com en svit av säkerhetsfunktioner utformade för att skydda din webbplats från olika typer av online hot och sårbarheter. Tjänsten SiteLock Security hos one.com tillhandahåller en omfattande lösning för webbplatsens säkerhet, inklusive SiteLock Find för upptäckt av skadlig kod och SiteLock Fix som även tar bort skadlig kod automatiskt.

Dessutom erbjuder one.coms hemsidesbyggare lösenordsskydd som möjliggör att temporärt inaktivera en webbplats samtidigt som det tillåter tillgång för redigering.

Prissättning och Paket

One.com erbjuder omfattande och prisvärda paket som inkluderar både domännamn och webbhotell. De erbjuder en abonnemangsmodell där du prenumererar i 12 månader med de första tre månaderna gratis, och fakturering sker årligen, vilket innebär att du betalar per månad. Det finns möjlighet att skaffa ytterligare produkter för affärstillväxt eller prestanda- och funktionsförbättringar separat.

Vad Kostar Det per månad?

Kostnaden för att bygga en webbplats hos one.com varierar beroende på webbplatsens storlek, önskade funktioner och valda verktyg. Om du behöver mer än 3 GB lagring för dina e-postkonton, erbjuder one.com möjligheten att köpa extra lagringsutrymme, vilket lägger till en kostnad ovanpå den grundläggande webbplatskostnaden.

Jämförelse av Paket hos One.com

När du väljer ett paket hos one.com, är det viktigt att jämföra de olika alternativen för att hitta det som passar bäst för dina behov. Till exempel kommer Starter-paketet snart att stödja egenhostade videoklipp och visning av bilder i högupplösning.

WEBBHOTELLUTRYMMEUPPTIDSUPPORTRAMPRIS PER MÅNBetyg på trustpilot
One.com Utforskare
One.com Entusiast
One.com Guru
100 GB
200 GB
750 GB
99.99%00-242 GB
4 GB
8 GB
+Generösa suporttider
+Billig hemsida
+Dagliga backuper +SSL
-Onödigt mycket utrymme
99 kr
159 kr
229 kr
4,1

Hostingplanerna skiljer sig åt när det gäller antal stödda domäner och subdomäner, högre planer tillåter fler. Genom att jämföra dessa paket kan du säkerställa att du får det bästa värdet för dina pengar och att du väljer ett paket som bäst stöder din webbplats behov.

Utveckla Din Verksamhet med WordPress

För de som söker ytterligare flexibilitet och funktionalitet för sin webbplats, erbjuder one.com stöd för WordPress, ett kraftfullt innehållshanteringssystem (CMS).

Med WordPress kan du skapa och utveckla din webbplats på ett sätt som bäst passar dina behov och preferenser.

Komma Igång med WordPress

Att komma igång med WordPress på one.com är enkel och smidig. Med one.coms 1-klicksinstallation kan användare installera WordPress på mindre än en minut utan manuell installation (ingår inte i paketet Nybörjare).

En WordPress hemsida kan byggas med one.com på en dag och support är tillgänglig för att hjälpa användare med eventuella problem.

Anpassa Din WordPress-sida

När du har installerat WordPress, kan du börja anpassa din webbplats med one.coms unika teman och tillägg. One.com erbjuder unika teman och tillägg som har utvecklats exklusivt för deras kunder för att förbättra och personifiera deras WordPress-webbplatser.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis erbjuder one.com en enkel, flexibel och kostnadseffektiv lösning för att skapa och underhålla en professionell hemsida. Oavsett om du är en liten företagare som vill etablera en online-närvaro, ett medelstort företag som vill expandera sin räckvidd, eller ett stort företag som söker en skalbar och säker plattform, har one.com de verktyg, resurserna och supporten du behöver för att lyckas.

Vanliga frågor och svar

Hur loggar jag in på One Com? Du loggar in på One Com genom att besöka deras hemsida och klicka på ”Logga in” i övre högra hörnet, där du sedan anger dina inloggningsuppgifter.

Kan man ha en hemsida gratis? Ja, det är möjligt att ha en hemsida gratis genom vissa tjänster som erbjuder begränsat webbutrymme och funktioner utan kostnad.

Hur mycket kostar det att ha en hemsida? Kostnaden för att ha en hemsida varierar beroende på webbhotell, domännamn och tilläggstjänster, men priser kan starta från några hundralappar till tusentals kronor per år.

Vad kostar en domän på One Com? Priset för en domän hos One Com varierar beroende på domäntyp och kampanjer men börjar ofta runt hundra kronor per år.

Vilket webbhotell ska jag välja? Valet av webbhotell beror på dina behov gällande bandbredd, lagringsutrymme, teknisk support och pris, så det är viktigt att jämföra olika alternativ för att hitta det som passar bäst för din hemsida.