Gratis Sökmotoroptimering SEO

Gratis sökmotoroptimering

In Alla inlägg, Gratis, Sökmotoroptimering by Annika Vallgren

Vill du ha fler besökare på din hemsida? Här hittar du gratis sökmotoroptimeringtips

Vad är sökmotoroptimering?

Sökmotoroptimering (SEO) går ut på att du ska förbättra din hemsida, så att den listas högre upp hos Google. SEO är en akronym som står för Search Engine Optimization. Genom att sökmotoroptimera hemsidan så kommer den högre upp i Googles träfflista. Där är det fler som ser den och klickar på den. Då får du fler kunder. Idag fokuserar man nästan bara på sökmotorn Google. Detta på grund av att Google är så pass stor i Sverige.

Den här sidan är inte på långa vägar klar, utan jag kommer komplettera den med mer material när jag hinner och orkar. Men jag hoppas att du ändå har nytta av den. Det viktigaste är ju att du kommer igång med din sökmotoroptimering!

Sökmotoroptimering tar aldrig slut! SEO är en ständigt pågående arbete. Det som gör sökmotoroptimeringen extra spännande är att förutsättningarna hela tiden ändras. Spelplanen förändras och Google kommer med nya uppdateringar. Dina konkurrenter förbättrar sina hemsidor och sökmotoroptimering. Men även användarna förändras. De ställer större krav och sättet vi söker på har förändrats över tid.

Osäker på vart du ska börja sökmotoroptimera? Nej, det är verkligen inte lätt att veta vart man ska börja. Det är dessutom så många saker att göra, så att sökmotoroptimeringen kan kännas övermäktig. Att göra något är bättre än att inte göra något alls. Jag rekommenderar att du startar i den här ordningen:

Kanske kan du börja med den viktigaste sidan på hemsidan och börja med den?

Lycka till med din sökmotoroptimering!