Hemsida till småföretag

Hemsida till småföretag

In Alla inlägg, Hemsidor by Annika Vallgren

att göra en hemsida till småföretag är väldigt roligt

Jag hjälper småföretag att skaffa hemsidor. Av någon anledning är det väldigt många småföretag som hör av sig till mig och vill ha hjälp med en hemsida. Det är väldigt trevligt tycker jag. Jag känner att jag kan göra väldigt stor nytta där. Småföretagare brinner ofta för det de gör och är väldigt ambitiösa. Att arbeta med småföretagare är väldigt roligt. Kanske just tack vare deras stora entusiasm för sin verksamhet. Kanske är det för att jag tycker att jag kan göra så stor skillnad just för ett litet företag och dess synlighet online.

Att göra en hemsida till småföretag är väldigt roligt

ATT GÖRA HEMSIDOR TILL SMÅFÖRETAG

Jag arbetar i WordPress när jag gör hemsidorna. Det brukar passa småföretag väldigt bra, eftersom WordPress är gratis och väldigt lätt att arbeta med. Jag kan få hemsidan klar väldigt snabbt. Det gör att du som kund inte behöver betala så mycket. Mina kunder är ofta småföretagare som håller på att starta upp sin verksamhet. De behöver en riktigt billig hemsida. Jag gör billiga hemsidor till fasta priser.

Många småföretagare vill gärna hålla sina kostnader så låga som möjligt. Att välja en hemsida i WordPress är extra smart för småföretagare eftersom de allra flesta klarar att redigera sin hemsida själv när den är gjord i WordPress.

När du beställer en hemsida av mig får du en som är snygg, väldesignad och mobilanpassad.

SKAFFA HEMSIDA TILL SMÅFÖRETAG

Det är väldigt många småföretag som saknar en egen hemsida. Det är väldigt synd tycker jag. En hemsida kan ge många fler kunder. Du kan visa att du finns och vad ditt företag arbetar med. Även om företaget har en Facebooksida så räcker inte det. Alla företag behöver ha en egen hemsida.

Sådant som du kan skriva om på hemsidan är förstås din verksamhet, om dig eller ditt företag, öppettider, dina varor och tjänster. Kanske kan också minska ditt arbete genom att svara på vanliga frågor, visa dina öppettider och liknande på hemsidan. Kanske kan ditt arbete förenklas av att du har en webbshop eller ett kontaktformulär på hemsidan.

De flesta som ska handla något idag börjar sitt inköp med att göra en Googling. Finns ditt företag inte med så får du inte lika många kunder.

Att småföretag har en egen hemsida visar på en viss seriositet, visar vilka de är och vilka tjänster de kan erbjuda.

SMÅFÖRETAGARE TROR ATT DET ÄR FÖR DYRT MED EN HEMSIDA

Många småföretagare tror att det är för dyrt att ha en hemsida. Det är helt fel. En hemsida kostar från 340 kr per år. Det är det du betalar för ditt webbhotell och din domän. Det har alla råd med.

Vill du anlita mig så måste du förstås även betala en engångskostnad till mig för det du vill ha hjälp med. Även om du inte har råd att anlita mig för att göra hela din hemsida så kanske jag kan hjälpa dig att snabbt få upp din hemsida som du själv kan arbeta vidare med. Jag erbjuder hemsidor i olika prisklasser och även om du tycker att det blir för dyrt att anlita mig för hela hemsidan kanske jag kan göra delar av den, så att du snabbt kommer upp på banan och kan komma igång att jobba med det du är bäst på.

HAR DU ETT ENMANS ELLER SMÅFÖRETAG OCH BEHÖVER EN HEMSIDA?

Tänk på att det tar ett tag innan din hemsida kan hittas på Google. Besökarna kommer inte från dag ett till din sajt. Det kan hända att en hemsida till småföretag i en väldigt konkurrensutsatt bransch inte alls syns förrän på sidan tio på Google. Det leder väldigt sällan till några hemsidebesökare eller till nya uppdrag. Det kan därför vara bra att börja arbetet med hemsidan långt innan du vill ha dina första kunder. Kanske krävs det lite arbete med din hemsida för att den ska hamna högt på Google?

HEMSIDA TILL SMÅFÖRETAG INOM MÅNGA OLIKA BRANSCHER

Jag hjälper företagare inom många olika branscher att skaffa hemsida. De hemsidor jag gjort så här långt är bl.a.

  • Hemsida till psykolog
  • Hemsidor till coacher
  • Hemsida till spa
  • Hemsida till fotvård
  • Hemsida till kamelranch
  • Hemsida till föreningar
  • Hemsida till bostadsrättsföreningar
  • Hemsida till yoga och mindfulness
  • Hemsidor till frisörer
  • mm

Jag hjälper dig gärna med hemsidan till ditt företag! Kontakta mig gärna för att få en kostnadsfri offert!