Passiva inkomster online

Passiva inkomster

In Alla inlägg, Passiva inkomster by Annika Vallgren

Som jag har berättat i ett tidigare inlägg så gick jag med i Project 24 i april i år. Det gjorde jag för att jag vill ersätta min vanliga inkomst med inkomster online på 24 månader. Här tänkte jag berätta hur det gått sedan jag skrev senast.

Passiva inkomster online
Lägg grunden för passiva inkomster online!

Så, hur har det gått med Project 24? Hur har det gått med hemsidan BraPresenter.nu? Det har gått över förväntan faktiskt! De senaste månaderna har det verkligen kommit igång. För november månad ser statistiken ut så här:

 • Inkomster 36951 kr
 • Sidvisningar 120437 st

Min hemsidas ranking på Google

De ökande inkomsterna beror delvis på att julen närmar sig, förstås. Men efter Googles uppdatering BERT har min ranking i Googles sökresultat glatt mig otroligt mycket!

Jag kollar regelbundet av 75 ord eller sökfraser som jag vill bli hittad på när någon googlar. Sedan jämför jag min ranking för dessa ord med jämna mellanrum, för att se hur bra jag ligger till liksom. Självklart kan man ranka på andra fraser, kombinationer av ord osv. Men att söka på allt, för att ta reda på hur jag ligger till, blir ogörligt. Därför har jag valt bara 75 ord som är viktiga för mig.

I november såg mina placeringar på Google ut så här:

 • 1:a plats 51 st
 • 2:a plats 8 st
 • 3:e plats 3 st
 • 4:e plats 1 st
 • 5:e plats 2 st
 • 7:e plats 5 st
 • 8:e plats 1 st
 • 9:e plats 1 st
 • övriga 3 på position 11-14

Vad är Project 24

Det är lite svårt att säga vad Project 24 är för något egentligen. Det hela går i alla fall ut på att du ska ersätta din vanliga inkomst, med inkomster online på 24 månader. Project 24 innehåller kurser, en community, podcasts och onlinematerial för att hjälpa dig att ersätta din vanliga inkomst med inkomster online.

Den viktigaste av de kurser som finns i Project 24 är förstås kursen där du bygger upp din hemsida och fyller den med innehåll. Om du inte redan kan göra hemsidor, så får du lära dig det också här. Du lär dig hur du skapar länkar som du tjänar pengar på, hur du skaffar annonser på hemsidan och du får tips för att göra produkter och sälja på hemsidan. Du kan till och med få hjälp att välja vad din hemsida ska handla om ifall du inte har någon bra idé om vad du ska skriva om.

Här är viktigt också att berätta vad Project 24 inte är. Det är inte en personlig coach som du kan maila när du behöver hjälp. Projektet har alldeles för många medlemmar för att det ska fungera. Men däremot finns ett forum med massor av medlemmar som du kan ställa frågor till och få svar. Där kan du få hjälp om vilken logga som är snyggast, tekniska bekymmer osv. Det är många medlemmar och det är en stor samlad kompetens i det forumet.

Project 24 innehåller bara det du behöver. De adderar inte kurser bara för sakens skull, utan du får bara lära dig det du behöver för att ersätta din inkomst med passiva inkomster online på 24 månader.

Sökmotoroptimering

Något som skiljer Project 24 mycket från andra internet gurus för att skaffa inkomst online är att de fokuserar på att man ska fylla sina hemsidor med bra och relevant innehåll. Jag har tidigare lagt mycket tid på att lära mig sökmotoroptimering (SEO). Men i Project 24 förespråkar de istället att man ska lägga sin tid på att skapa ett bra innehåll. Mycket av ”vanlig” sökmotoroptimering går ut på att få många länkar till sin hemsida och göra små åtgärder på hemsidan för att Google ska ranka den högre. I Project 24 lägger man ingen tid alls på att försöka bygga länkar till sin hemsida för att den ska ranka bättre. Här ligger fokus på att fylla sajten med bra innehåll som användarna letar efter.

Kurser i Project 24

I Project 24 tillkommer hela tiden nya kurser som man behöver. När man gör hemsidor ändras ju förutsättningarna hela tiden. Google uppdaterar sina algoritmer och det är nya bud. I Project 24 får man mer information och hjälp med vad man bör göra på sin egen hemsida för att den ska klara sig bra vid uppdateringarna. T.ex. för att klara Googles krav på Expertis, Auktoritet och Trovärdighet och en steg för steg instruktion som man kan följa för att klara sig bättre och bli omtyckt av Google.

Det är också väldigt lätt att fastna i alla sociala nätverk och marknadsföring av sin webbsida. I Project 24 får du lära dig vilka du ska satsa på som kommer att generera inkomster under lång tid framåt. Du får lära dig hur du ska göra för att skriva din inlägg snabbare, hur du ska skriva för ökad synlighet på Google och mycket annat som du behöver.

Vad har det inneburit för mig?

Jag gick med i Project 24 i april i år (2019). När jag gick med hade jag börjat skriva lite på sajten BraPresenter.nu, men ännu inte kommit så långt och inte hunnit få så mycket inkomster från den. Jag inledde Project 24 med att skapa en ny sajt och bygga upp den. Men efter ett tag bestämde jag mig för att återgå till min första sajt BraPresenter.nu eftersom jag redan hade arbetat så mycket med den. Det tar ju ett tag för en hemsida innan den rankar bra på Google. På den gamla hemsidan fanns det ju redan material, och då slapp jag börja om från noll liksom. BraPresenter.nu var jag ju redan på gång med och Google hade hittat hemsidan.

Att skriva långa texter

När man ska skriva på hemsidan tycker i alla fall jag att det kan vara svårt att hitta både bra ämnen att skriva om och att få någon längd på mina inlägg. Tidigare så tyckte jag att jag varit väldigt duktigt om jag lyckades få ihop 500 ord i mina inlägg.

Detta är saker man får hjälp med i Project 24. Det är förstås ingen som skriver inläggen åt mig, men det finns en kurs även för att hitta bra ämnen att skriva om på sin sida och en annan kurs om hur man gör för att få längre innehåll, utan att addera fluff i sina inlägg.

Jag har lärt mig massor

Här hittar du även kurser i t.ex. Youtube, Pinterest, fotografering mm. När jag ser tillbaka på min egen utveckling och vad jag lärt mig, så har det här året inneburit både hårt arbete och att jag lärt mig otroligt mycket.

Det första månaderna tjänar man inga pengar

En ny hemsida ger inga inkomster, men med tiden ökar både besökarantalet och de passiva inkomsterna. Det är lätt att tappa sugen under den perioden. I Project 24 får man en plan för hur mycket pengar man kommer att tjäna och det hjälper faktiskt att de att de flesta andra heller inte tjänar några pengar på sin hemsida i början. Att jag inte tjänade något till att börja med var alltså helt normalt, och att se det hjälper faktiskt för att man inte ska tappa sugen. För att det ska bli några passiva inkomster gäller det att fortsätta skriva och inte ge upp!

I Project 24 fokuserar man på det som är viktigt för att få igång sin hemsida och börja tjäna pengar på den. Annars har jag väldigt lätt att fastna i designen av hemsidor. Men här fokuserar man mer på innehållet. Design är ju inte det som ger inkomster, men ett bra innehåll kommer att göra det. Här får man en guide i 60 steg på saker man ska göra för att bygga upp sin hemsida och börja få passiva inkomster.

Varför ska man gå med?

Även om man är van att arbeta med hemsidor så tycker jag att Project 24 är bra att gå med i. Här får man en steg för steg instruktion för att skaffa passiva inkomster online. Man får hjälp att fokusera på en sak i taget, så att man verkligen sjösätter sin hemsida och kommer över de svårigheter som finns. Detta är något som passar både för nybörjare och vana användare. Är du van kommer förstås punkter som att skaffa webbhotell, göra logga osv att gå något snabbare.

Att skriva blir lätt väldigt ensamt, men genom att ha en sån här gemenskap ser man att det finns andra som också arbetar med att bygga på sina hemsidor.

När man arbetar med hemsidor och marknadsföring är det lätt att springa på alla bollar. Någon internetguru säger att du ska göra si och någon annan säger att du ska göra så. När jag gick med i Project 24 bestämde jag mig för att göra det som de rekommenderar och inte lyssna på andra. Resultatet har varit fantastiskt. Att ranka etta på de flesta av mina ord är något som jag inte ens hade vågat hoppas på i en så konkurrensutsatt bransch!

Som om inte detta vore nog. Går du med i Project 24 får du även ladda hem och använda Acabado, som nog är det snabbaste temat jag någonsin sett.

Är det något du funderar över, slå mig gärna en signal, så ska jag försöka svara!