Hemsidor i Gutenberg

Gutenberg

In Alla inlägg, WordPress-tips by Annika Vallgren

Fick du problem med din hemsida när den uppdaterades till 5.0? En nyhet är att Gutenberg kom. Jag har satt ihop en liten film som visar hur du jobbar med Gutenberg. Det är inte så svårt som det först verkar, jag lovar!

Har du fått problem efter att du uppdaterat WordPress så är du välkommen att höra av dig till mig för att få hjälp.

MIN EGEN HEMSIDA

Jag får ofta frågor om min egen hemsida. Det tema som jag ha använt är Xtheme från Enevato Market. Enevato Market har många snygga teman att välja mellan för din hemsida. De flesta av bilderna på min hemsida kommer från Haute Stock. Jag är också en aktiv medlem av Project 24 där jag arbetar med att på 24 månader ersätta mina inkomster med passiva inkomster online.