Hjälp att skaffa hemsida till företaget Får jag göra vad jag vill med företagets hemsida?

Skaffa hemsida enkelt

In Alla inlägg by Annika Vallgren

Att skaffa en hemsida har aldrig varit enklare

Som företag behöver man ha en hemsida för att synas och hitta nya kunder. Men hur gör man för att skaffa en hemsida?

Hur skaffar man en hemsida?
Hur skaffar man en hemsida?

Det är enkelt att skaffa hemsida

Beroende på vilken budget du har för hemsidan så finns det lite olika sätt att skaffa hemsida. Du kan lära dig göra hemsidan själv eller få hjälp att göra hela eller delar av den. Låt mig berätta lite mer om det hela!

Jag erbjuder olika alternativ för dig som vill skaffa hemsida

OLIKA SÄTT ATT SKAFFA HEMSIDA PÅ

Hos Hjälp med hemsidan finns allt du behöver för att skaffa hemsida. Jag har lite olika upplägg beroende på vad du behöver hjälp med:

Kurser för att lära dig göra hemsidan helt själv
Hjälp att skaffa webbhotell
Snabb hjälp att få upp en enkel hemsida, som du sen arbetar vidare med
Hjälp med hela hemsidan
Jag lär dig underhålla din hemsida

ÄR DET DAGS FÖR DIG OCKSÅ ATT SKAFFA HEMSIDA?

Så här gör du för att skaffa hemsida till företaget.

Det är smart att skaffa hemsida i WordPress!

Känner du att det är dags för dig och ditt företag att skaffa hemsida nu? När jag gör hemsidor arbetar jag i WordPress. Det har väldigt många fördelar för dig som användare. Just för WordPress finns väldigt många färdiga funktioner man kan använda sig av. Det finns funktioner för att ha flerspråkiga sajter, bildgallerier och för att få hjälp med sökmotoroptimeringen. Det finns även väldigt många layouter (sk. teman) man kan använda sig av. Det finns många layouter som är helt gratis att använda sig av.

Skaffa hemsida Det finns några olika alternativ
Vill du skaffa hemsida billigt eller vill du hellre ha hjälp med allt?

Eftersom det finns så mycket färdigt går det också väldigt snabbt och lätt att skaffa hemsida. När det finns så mycket färdigt och går ganska snabbt att göra hemsidan kommer då också bli förhållandevis billigt. Det är inte längre ett månadslångt projekt att få upp sin hemsida. Nu för tiden har både privatpersoner och små företag också råd att skaffa hemsidor. Ytterligare en fördel med att skaffa hemsida som är gjord i WordPress är ju att det är väldigt lätt att lära sig. När hemsidan är klar kommer du, om du vill, själv kunna redigera hemsidan och göra ändringar på den. Det gör att dina underhållskostnader för hemsidan också blir låga.

ERBJUDANDEN NÄR DU SKAFFAR HEMSIDA

Vill du ha en riktigt billig hemsida och om du samtidigt kan tänka dig att arbeta lite med den själv, kanske du är intresserad av min introduktionskurs till WordPress. Den ger dig allt du behöver för att själv skapa din hemsida från grunden. Du får lära dig allt från att skaffa webbhotell till att lägga in bilder och skriva texter. Du kommer kunna välja en snygg layout för hemsidan och lägga in din egen logotyp. Att gå en kurs och lära sig göra hemsidan själv är det allra billigaste sättet att skaffa en hemsida på.

Vill du hellre ha hjälp med hemsidan, finns det den möjligheten också, så klart. När du har bestämt dig för att skaffa hemsida behöver du fundera på vad du vill ha med på din hemsida. Hur många sidor ska den bestå av t.ex. Hem, Om oss, Kontakt, Tjänster osv. Behöver du några speciella funktioner så som flera språk, webbshop, bildgallerier, kontaktformulär eller bokningsfunktioner. Vill du, kan du förstås bygga ut hemsidan och ändra den själv efterhand. Här är inget förutbestämt. Att skaffa hemsida i WordPress gör det väldigt flexibelt.

SÅ HÄR SKAFFAR DU HEMSIDA TILL FÖRETAGET

Det första du behöver göra när du bestämt dig för att skaffa hemsida är att skaffa webbhotell. Läs min stora webbhotell guide.

Skaffa hemsida Så här skaffar du en hemsida till företaget
Så här skaffar du en hemsida till företaget

När du ska skaffa hemsida är det också bra om du har bildat dig en uppfattning om vad du vill ha med på hemsida. Vilka sidor du vill ha om du behöver några speciella funktioner på hemsidan t.ex. flera språk, webbshop, bildgallerier, kontaktformulär eller bokningsfunktioner.

Det kan även vara bra att veta hur du vill att din nya hemsida ska se ut. Vill du se andra hemsidor jag har gjort, så ta gärna en titt på mitt galleri. Kom gärna med förslag, både från mitt galleri eller andra hemsidor du gillar, på hemsidor du vill att jag ska hämta inspiration från när jag gör din nya hemsida.

När du ska skaffa hemsida behöver du fundera över text och bild. Vill du skriva dina texter själv eller vill du anlita en skribent för jobbet? Jag har kontakt med ett antal duktiga skribenter som jag gärna kan rekommendera. Har du bilder som du vill att jag lägger upp på din nya hemsida, eller vill du att jag hjälper dig att hitta bilder från någon bildbank (finns gratis alternativ här också)

Vill du skaffa hemsida till företaget så kontakta mig gärna och berätta mer om hur du vill ha din nya hemsida! När jag vet mer om vad du vill skaffa för hemsida så ger jag gärna en offert på jobbet.