Hemsida till kafé Boule & Berså
Hemsida till kafé Boule & Berså är klar. Det är en liten oas mitt i stan, belägen under Danvikstullsbron i Stockholm. De har boule, skön musik och lite att äta.

WordPress hemsida - webbdesign Snygga hemsidor exempel 2018 Boule och Berså Stockholm Webbyrån Hjälp med hemsidan

Hemsida till kafé Boule & Berså

När man kommer in på en hemsida, så tycker jag att man direkt ska se vad företaget i fråga gör. Boule och Bersås logo ger oss inga ledtrådar. Så då återstod att berätta med bilder. Men det var svårt att hitta en bild som berättade allt. Därför valde jag att göra ett bildspel överst. Tyvärr lämpar sig inte alla riktigt för att lägga i bildspelet på första sidan. När man beskär så här hårt måste man se till att bilden fortfarande har ett ok motiv. Huvuden får inte bli avhuggna osv. Bilderna är fortfarande inte perfekta, men det löser de själva när säsongen börjat och de fotar igen.

På en hemsida till kafé är det också väldigt viktigt att få upp informationsrutan med öppettider. De vill snabbt kunna informera ifall det är stängt pg av dåligt väder någon dag. Jag la den här inforutan precis under bildspelet så att cafébesökarna ska se att den finns där och sedan snabbt ska kunna se om det är öppet eller ej.

Flera språk

Det som skiljer Boule & Bersås sida från ett vanligt uppdrag är t.ex. att den har flera språk.

Koppling till Instagram

Boule & Berså brukar regelbundet lägga upp bilder på Instagram, så det la vi en koppling till. Det är ju smidigt om alla bilder dyker upp även på hemsidan. Det är ju en fördel när det händer mycket på hemsidan. Besökare på hemsidan uppskattar att den har uppdaterats nästa gång de besöker hemsidan.

Boule & Berså äger även röda villan. Båda sidorna är gjorda med samma tema.

Vill du också ha en hemsida?

Jag hjälper dig gärna att göra den. Slå mig en signal på 076-1256147 eller maila info@hjalpmedhemsidan.se

Dela gärna sidan!