Hemsida till eventföretag

WordPress hemsida - webbdesign Snygga webbsidor 2018. Hemsida till Event Teamet. Galleri snygga hemsidor 2018. Webbdesign webbyrån Hjälp med Hemsidan

Hemsida till EventTeamet

Det är sällan som jag får göra lekfulla jobb. Men det här var ett sådant. Eventteamet hyr ut rutschkanor, bumperballs och hoppborgar för olika event.

Hemsida till eventföretag EventTeamet

Till eventteamet har jag hjälpt till att ta fram bilder, göra loggan och hemsidan. När jag gjorde loggan använde jag mig av en swash för att symbolisera en rutschkana. Sedan använde jag mig av olika glada färger för att göra fler swashar i klara färger som hoppborgar brukar ha.

Vill du se fler hemsidor jag gjort till eventföretag?

Logo till eventföretag EventTeamet

Logo till eventföretag EventTeamet är klar. Eventteamet hyr ut rutschkanor, bumperballs och hoppborgar för olika event.

Snygg logga EventTeamet i Jönköping - design av Hjälp med hemsidan

Logo till eventföretag EventTeamet

Jag hjälpte EventTeamet att göra en enkel logga för att de skulle komma igång. När jag gjorde symbolen i loggan försökte jag forma en rutschkana. Jag använde mig av färgerna som ofta är på hoppborgar. Förutom loggan har jag även hjälpt EventTeamet med deras webbsida. När man gör en logga är det bra om de är tydliga och att man direkt förstår vad företaget sysslar med. Det tycker jag att jag lyckades bra med.

Behöver du en logotyp eller någon form av trycksak?

Har du också behov av en logga? Oavsett om du behöver logo till eventföretag eller om du driver någon annan verksamhet så hjälper jag dig gärna att ta fram loggan. Jag hjälper även företag att ta fram snygga trycksaker så som broschyrer, informationsblad, försättsblad till pärmar, visitkort och nyhetsbrev. Innan du beställer, fundera gärna lite över hur du vill att din logga eller trycksak ska se ut. Har du redan en hemsida så är det ju trevligt om hemsidan, loggan och trycksakerna matchar varandra. Det jag brukar matcha är färgkombinationer, teckensnitt och så finns det kanske bilder som du använder redan idag som vi kan använda även till dina trycksaker. Vill du ha någon symbol i din logotyp? Hur mycket en logga kostar beror förstås på hur mycket arbete det är med den. Avancerade loggor kostar mer än enkla. De loggor jag har gjort hittills har kunderna fått betala 2000kr i genomsnitt för. Kontakta mig gärna och berätta om hur du har tänkt att din logga ska se ut, så återkommer jag med en offert på jobbet. Kanske vill du också passa på att beställa nya visitkort med loggan på?

Dela gärna sidan!