Hemsida till konsult och ledarskapsarbetare

WordPress hemsida - webbdesign Hemsida ledarskap till Goliat Konsult. Snygga hemsidor 2018. Galleri med snygga hemsidor. Webbdesign av Hjälp med hemsidan webbyrå i Stockholm och Åkersberga. Snygga webbsidor 2018

Hemsida till ledarskapsutvecklare Goliat Konsult

Hemsida till ledarskapsutvecklare Goliat Konsult klar. Goliat erbjuder kurser som t.ex. UGL och Utvecklande ledarskap. De håller även andra ledarskapsutbildningar och arbetar med coaching av olika slag.

Hemsida till ledarskapsutvecklare Goliat konsult

Jag har gjort hemsida till Goliat Konsult i flera omgångar. Detta är deras femte hemsida, både för Goliat själva och sidoverksamheter. Förutom hemsidan har jag även hjälpt dem att ta fram olika trycksaker och nya loggor.

Bilder till hemsidan

En hemsida till ledarskapsutvecklare bör ha bilder med människor. Människor i möten och utbildningar. Det var svårt att hitta några riktigt bra sådana. De bilder jag la upp där från början skulle bara vara tillfälliga, tills vi hittat något bättre. Men det har vi inte gjort, så bilderna har blivit kvar. Ledarskap handlar ju även om att leda sig själv. Därför valde vi även bilden på bergsbestigaren. Har du några förslag på bättre bilder mottas de tacksamt!

 

Olika högerspalt

En finess jag gjorde på den här hemsidan är att högerspalten/widgeten varierar beroende på vilken sida du befinner dig på. Ibland är det bokningsinformation, ibland information om ägaren och andra gånger så visas den inte alls.

Första sidan på hemsidan är en översikt

Något jag blev riktigt nöjd med på hemsidan är dess första sida. Utan att behöva klicka dig vidare till andra sidor får du en snabb överblick över verksamheten, de viktigaste utbildningarna, du hittar länken för att boka kurs och annan viktig information.

Dokument

När Goliat är ute på kurs så behöver de ibland informationsmaterial och för att jag inte ska behöva maila dem detta varje gång har jag lagt en länk i sidfoten till dokumenten. Materialet är ju inte hemligt på något sätt. På det här sättet kan det alltid nås även om de är på resande fot, så finn det på hemsidan att hämta och skriva ut.

Behöver du också en hemsida?

Hör gärna av dig så hjälper jag dig också att få en riktigt snygg hemsida!

Logotyp till ledarskapsutvecklare Goliat

Logotyp till ledarskapsutvecklare Goliat Konsult är klar. Goliat är en av mina återkommande kunder. Så när de ville ha en ny logga var det jag som fick göra den också. Goliat har beställt flera omarbetningar av hemsidan, hemsidor på andra domäner, trycksaker, ikoner och logotyper.

Här har jag gjort en ny ikon till Goliat – visst ge det hemsidan ett lyft!

Det här är Goliats original logotyp som jag gjort om och moderniserat. Det krävdes viss övertalning för att de skulle släppa den här loggan och ersätta den med något modernare. Men en logotyp till ledarskapsutvecklare behöver ha ett modernare snitt, inte se ut att vara en gammal kvarleva.
Goliat Logga original

Goliat Logga original

Det här är den första loggan jag gjorde åt Goliat. De ville gärna ha kvar båten, men jag moderniserade loggan i blått och vitt. Jag bytte bort teckensnittet till ett som såg lite modernare ut. Sen plötsligt en dag fick jag beställning på en ny modern logga.

Logga Goliat Konsult Åkersberga Stockholm

Då gjorde jag den här logotypen. Här fick jag fria händer. Jag behöll den blå färgen, men gjorde den mörkare, eftersom den matchar hemsidan. Personligen så tycker jag att det är snyggt att blanda olika teckensnitt så här. Som vanligt när jag gör loggor så flyttar jag runt och testar många olika varianter. Det här är i alla fall slutresultatet. Jag valde att även lägga till ordet organisationsutveckling eftersom namnet Goliat inte alls avslöjar vad de arbetar med.
Logga till Goliat konsult - designer Hjälp med hemsidan

Behöver du en logotyp till ditt företag?

Jag hjälper dig gärna att ta fram den. Jag hjälper företag att ta fram billiga enkla logotyper, så att de snabbt kan komma upp på banan med sin verksamhet. De logotyper jag gjort hittills har jag tagit ca 2000kr för. Hur mycket din kostar beror ju på hur du vill att den ska se ut. En mer avancerad logga tar ju längre tid att göra och kostar därför lite mer. Kontakta mig gärna om du vill ha en logotyp till ditt företag! Berätta hur du har tänkt att den ska se ut, så får du ett kostnadsförslag av mig.

trycksaker diplom mall design

Mall för diplom

Besök gärna hemsidan!

Ta mig dit!

Dela gärna sidan!