Hemsida till byggföretag

Hemsida till byggfirma

Jag har gjort en ny hemsida till byggfirma Bygg och fasad 2005. De kan hjälpa dig med ställningsbyggande vid t.ex. målning, fasadrenovering, tillbyggnader osv. De är specialister på riktigt snabba leveranser. Bygg och fasad 2005 hjälper dig att ta fram den mest optimala byggställningen utefter väderlek och dina behov. Du får också hjälp att montera byggställningen. De har lång erfarenhet i branschen väldigt kunnig personal. Så behöver du ha hjälp med byggställningar av något slag så tycker jag att du ska kontakta byggfirman direkt.

Snygg hemsida till byggfirma Bygg och fasad 2005

Hemsida till Bygg och Fasad 2005

Bygg och fasad tyckte mycket om hemsidan www.broja.se och ville gärna ha en liknande sida. Men istället för den lila färgen ville de ha en blågrå färg. Så jag byggde upp deras första sida på ungefär samma sätt. Med en bred huvudbild överst och små bilder där nere som man kan klicka sig vidare på.

Vad är bra med byggfirmans hemsida?

En hemsida till byggfirma bör ha mycket bilder för visa upp tidigare jobb. Bygg och Fasad 2005 hade massor av bilder. Vilket var suveränt! Nu kan presumtiva kunder snabbt se att de har lång erfarenhet och att de är duktiga inom sitt område. Det är väldigt bra!

Hur kan hemsidan förbättras?

Jag hoppas att de så småningom återkommer för att beställa en logga. Det skulle vara riktigt snyggt med en logga på hemsidan också. Precis som många andra hemsidor för byggföretag så skulle det vara bra med mer text på hemsidan. Men det kan kanske byggas ut efter hand. Huvudsaken är att de är på gång och har fått en hemsida nu. För en byggfirma är det även bra att samla på sig utlåtanden från nöjda kunder. Det skulle de också kunna bygga ut med så småningom.

Dela gärna sidan!