Hemsida till byggföretag

Hemsida till byggföretag 2K Byggservice

Det här är en hemsida till byggföretag 2K Byggservice. Det här är ett relativt nystartat byggföretag, men de har lång erfarenhet och mycket kunskap med sig sedan tidigare. De hjälper dig med nybyggnation, reparation och att återställa skadade byggnader. De kan fixa det mesta inom byggbranschen. Så behöver du hjälp med någon form av byggtjänst är det väldigt smart att kontakta 2K Byggservice.

Hemsida till byggföretag

Hemsida till 2K Byggservice

När jag gjorde den här hemsidan hade de redan en logotyp. Så jag utgick från den när jag gjorde layouten. Jag använde både den bruna och den orangea färgen från loggan. Den bruna fick bli större färgområden. Den orangea ville jag gärna få med också, så den fick bli länkfärgen när man för muspekaren över texten.
När jag gjorde den här hemsidan hade de lite bilder på när de var ute och jobbade. Dessa bilder använde jag som en grund och kompletterade med de bilder som jag tyckte saknades.

Det som var extra roligt med den här hemsidan

Den här hemsidan tyckte jag var extra kul att göra eftersom jag fick fria händer att skapa något. Det var lite utmaning också eftersom jag inte gjort så många ”manliga” (säkert inte PK att skriva) hemsidor. Men lite ”tuffare” stil då. Jag har mest gjort psykologer, coacher, inredare och liknande förut. En hemsida till byggföretag kräver ju en lite annan stil. Det får inte vara för gulligt liksom.

Det som 2K Byggservice gjort väldigt bra

Det 2K Byggservice har gjort väldigt bra är att de faktiskt har fotat sina arbeten, så att de faktiskt finns dokumenterade. När man besöker en hemsida till ett byggföretag vill man ju gärna se att det finns tidigare kunder. När man väljer ut bilder att lägga upp på hemsidan är det också bra att de är genuina. Dvs att det inte ser ut som om byggföretaget tagit alla bilder från en bildbank. Utan här får vi se en inte fullt så tillrättalagd bild. På en är det med en fotboll. Det ligger plankor vid sidan av. Det ser äkta ut helt enkelt. Det är väldigt bra i det här sammanhangen.

Hur skulle den här hemsidan kunna förbättras?

Skulle den här hemsidan kunna förbättras något så är det texter. Precis som många andra företag inom byggbranschen som skaffar hemsida är det lite lite text på hemsidan. Men det är ju något man kan jobba med på sikt. Jag vet ju själv att det var jättesvårt att skriva texten till min egen hemsida. Det tog jättelång tid innan jag fick något jag tyckte att jag vågade lägga ut.

Vad tyckte kunden om mitt arbete?

Jag kan mycket stark rekommendera Hjälp med hemsidan. Jag fick all den hjälp jag behövde samt mer därtill. Enkelt smidigt & billigt för för det hon skapade åt mig.
Samma hemsida hade kostat mig betydligt mycket mer än det jag fick betala.
Till er som funderar på att låta någon professionell göra jobbet åt er så tveka inte.
Ni kommer inte bli missnöjda !!!
Vänligen // Kenneth Karlsson

Dela gärna sidan!