Hemsida till hälsoföretag

Hemsida för hälsoanalyser

Hemsidan till Hälsopraktiken AB är klar. Hälsopraktiken erbjuder teknologibaserade hälsoanalyser. Med hjälp av modern teknik hjälper de dig att avslöja om något är fel i kroppen. Det kan hjälpa dig att hålla dig frisk länge. Med sina hälsoanalyser hittar de grundorsaken till dina symtom. Genom att hitta bakomliggande orsaker och behandla dem kan du även komma åt andra symtom som uppstått i kroppen på grund av den. Du kan uppnå en balans i kroppen och börja må bra igen.

Hemsida till hälsoföretag

Hemsida för hälsopraktik

Hemsida för hälsopraktik

När jag fick det här jobbet hade de en färdig logga, valt teckensnitt och färger. De hade väldigt mycket text att jobba med, vilket är bra, därför gjorde jag en mer arbetad första sida. Färgen är ett väldigt bra val tycker jag. Grön, blå och turkos är färger som ofta används inom sjukvård och liknande. Det är en färg som inger förtroende på det området. Grön är dessutom en miljöfärg. Något som passar väldigt väl in på produkterna om man tittar i webbshoppen. Det är naturliga kosttillskott som hjälper kroppen att må bra på ett naturligt sätt. Ett riktigt bra färgval helt enkelt!

Hur kan hemsidan bli bättre?

Efter Googles Health update är det väldigt svårt att ranka en hemsida inom området hälsa. Om du Googlar t.ex. symtom på hjärtinfarkt vill Google se till att de träffar du verkligen får upp inte är från hobbyläkare eller ett forum där vem som helst tycker och tänker något. Det här gör att folk som inte är läkare eller auktoriteter på området har svårare att ranka högt. Om det visar sig att den här hemsidan inte rankar så högt och får så många besökare som man önskar kan man faktiskt fixa det, även om man inte är en läkare. Man kan t.ex. använda citat från kända läkare som stöder det man själv säger och som rekommenderar dina produkter.

Besök gärna hemsidan!

Ta mig dit!

Dela gärna sidan!