Hemsida till Edgren och Seger

Hemsida ledningsutveckling Edgren & Seger

Hemsida ledningsutveckling Edgren & Segers hemsida är klar. De arbetar inom transformation och ledarskap. De håller kurser inom ledningsutveckling och kan även erbjuda coaching.

Hemsida till Edgren och Seger

Hemsida ledningsutveckling Edgren och Seger

Den här hemsidan har varit väldigt rolig att göra. Det är speciellt när jag får in lite annorlunda önskemål som jag tycker är kul, så att varje jobb jag åtar mig innehåller lite nya utmaningar.

Bilder till hemsidan

De ville ha nätverk som tema på hemsidan. Av en slump hade jag tidigare jobbat med ett tema som hade partiklar som rörde sig, ovanpå bildspelet, så då var det temat givet. De hade en bild med en hjärna och en bild med en jordglob. Dessa gjorde jag om till samma färgskala. Bilderna på ägarna fick jag leta upp på Linkedin.

När hemsidan var klar började de själva jobba med den. När jag gjorde hemsidan var det t.ex. en vit bakgrund. Men Edgren och Seger har verkligen kommit igång med att redigera sin hemsida. Det är kul att se. Ska bli spännande att följa förändringsprocessen. Men tyvärr hann jag inte med att ta skärmdumpar precis när jag var klar, så den bild du ser här är när de själva börjat jobba lite med hemsidan.

Hemsida ledningsutveckling

Arbetar du också med ledningsutveckling? Oavsett vilken verksamhet du jobbar med så hjälper jag dig väldigt gärna med din nya hemsida. Jag är väldigt kreativ och tycker att det är kul att bygga upp nya hemsidor. Du behöver inte komma med ett färdigt förslag på hur du vill att din hemsida ska se ut. Det jag egentligen behöver veta är vilka andra hemsidor du gillar, så att jag kan hitta din färg och stil. Jag kan hjälpa dig att leta efter en bra layout och bilder som matchar dina önskemål och passar in i din verksamhet.

Kontakta mig för mer information!

Besök gärna hemsidan!

Ta mig dit!

Dela gärna sidan!