Snygg hemsida till advokatbyrå LandLaw

WordPress hemsida - webbdesign Hemsida företag Företagshemsida Snygga hemsidor 2018 LandLaw Advokatbyrå

Hemsida till advokatbyrå LandLaw

Hemsida till advokatbyrå LandLaw är klar. De är en advokatbyrå inriktade på fastighetsrätt. De vänder sig till både fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, affärsdrivande lokalhyresgäster och privatpersoner. LandLaw kan hjälpa dig med vad som gäller i olika situationer, t.ex. grannar som stör i bostadsrättsföreningen, vad gäller om det dyker upp dolda fel på bostaden du just köpt osv. De har många år som advokater inom fastighetsbranschen.

Hemsida till advokatbyrå LandLaw

Jag började arbetet med hemsidan med att lägga in och strukturera upp de texter jag fått.

Layouten till LandLaw advokatbyrå

Jag valde det här temat eftersom menyraden uppförde sig som vi ville. Sedan har jag anpassat färger och teckensnitt för att det skulle passa kunden. För en advokatbyrå är det ju viktigt med färg och form. För att ge ett seriöst och sobert intryck får de ju inte ha en allt för färgglad sida, eller för ovanliga teckensnitt.

När jag gjorde hemsidan tog jag fram ett antal bilder på fastigheter de fick väja mellan. På den här sidan är det ju väldigt mycket bilderna som sätter tonen.

För en advokatbyrå är det viktigt att komma högt hos Google

Här har vi även sökmotoroptimerat hemsidan, så att den ska hamna så bra till hos Google som möjligt. Att sökmotoroptimera innebär att man gör en mängd åtgärder för att innehållet ska bli bättre, så att Google förstår vad hemsidan handlar om. Du väljer t.ex. ett sökord per sida och låter detta ingå på ett naturligt sätt i rubriker och stycken. Det är även viktigt att tänka på mängden text. Vill du ranka högre hos Google, följ länken här ovanför. Det finns faktiskt väldigt mycket som du som sajtägare kan göra själv. (Helt gratis!) Det finns förstås inga garantier för hur högt man hamnar på de åtgärder man gör. Kommer man inte så högt man önskar är det bara att fortsätta jobba med hemsidan och fylla den med bra innehåll.

Vill du ha hjälp med din hemsida?

Hör gärna av dig så diskuterar vi hur din hemsida ska se ut!

Dela gärna sidan!