snygg hemsida till byggföretag Enskede Bygg

Hemsida till byggföretag Enskede Bygg

Hemsida till byggföretag Enskede Bygg är klar. De kan fixa det mesta inom byggbranschen! Så behöver du hjälp med att bygga kök, måla, lägga golv eller fixa badrum så är det till dem du ska vända dig. De är certifierade för våtutrymmen och har väldigt duktiga hantverkare.
WordPress hemsida - webbdesign Exempel på snygg hemsida till byggfirma Enskede Bygg Webbdesigner Annika Vallgren från webbyrån Hjälp med hemsidan

Hemsida till byggföretag Enskede Bygg

Bygga förtroende

En hemsida till byggföretag behöver både visa på snygga och välgjorda jobb och visa att byggföretaget har hantverkskunnandet. Enskede Bygg är certifierade för våtutrymmen och uppfyller olika branschstandarder. Så för att visa att Enskede Bygg är väldigt kunniga och pålitliga la vi ut olika certifieringar och behörighetsbevis på hemsidan.

Tilltala ögat och locka till köp

Men som kund lockas man kanske inte så speciellt av att företaget har olika certifieringar. Visst är det bra, men man vill ju också se snygga badrum, kök och andra jobb som de har gjort. Därför har jag lagt in snygga bilder och jag har valt bilder som har ungefär samma stil och är i dämpade färger.

För layouten hämtade jag inspiration från ett annat byggföretag

Enskede Bygg hade hittat en hemsida för ett annat byggföretag som de tyckte om layouten hos. Jag försökte skapa en liknande förstasida med bildspel, knappar och layouten i övrigt.

Hjälp med sökmotoroptimering

Enskede Bygg hade även beställt sökmotoroptimering av hemsidan. Det första jag gjorde då var att be dom om mer text. Om man inte har text som handlar om t.ex. ”badrumsrenovering” så är det ju svårt för Google att förstå att du erbjuder den tjänsten. Jag tycker fortfarande att texterna är i minsta laget, men det går ju att lägga till mer text senare också. Jag väver in det nyckelord jag har valt i texten och rubrikerna. Jag använder även ordet i titeln och i metabeskrivningen.

Verktyg för sökmotoroptimering

När jag sökmotoroptimerar brukar jag även installera Yoast. Även om jag inte alltid får ”full pott” på dess poängbedömning så är det ett bra verktyg.

Sökmotoroptimering av bilder

För att sökmotoroptimera bilder skriver alt-taggar och bildbeskrivning som innehåller de nyckelord jag vill att sidan ska ranka på.

Hemsida till företag

Behöver du också hjälp med hemsida till företag? Jag hjälper dig gärna med både hemsidan, loggan och trycksaker. Kontakta mig gärna för mer information!

Dela gärna sidan!