Hemsida yoga och akupunktur

Hemsida till akupunktur och Yoga

Hemsida till akupunktur och yoga Eva Knutsson är klar. Eva hittar du på en gård i Skåne där hon erbjuder behandlingar med akupunktur och yoga. Under yogan kan du släppa alla tankar och komma till ro.
Eva är även en Feng Shuikonsult och kan hjälpa dig att inreda ditt hem för att du på så sätt ska få mer energi och ork.

WordPress hemsida - webbdesign Snygga hemsidor 2018 responsiv hemsida exempel Hemsida Yoga och akupunktur på Österlen webbdesigner Hjälp med hemsidan

Hemsida till akupunktur och yoga

Hemsidan till akupunktur och yoga Eva Knutsson är klar. När jag gjorde den här hemsidan fick jag en hel del bilder av Eva. Hon hade även en färgskala i grått och rött. Eftersom Eva även jobbar med Feng Shui var det viktigt att även hennes hemsida utstrålade harmoni. Så hon hade redan en färdig skiss på hur hon villa ha sina texter och bilder i förhållande till varandra. Bilderna vi har använt på hemsidan är Evas egna. Det gör hemsidan mer personlig.

För att underlätta för besökarna att hitta din har vi både adress, google maps och Evas egna bilder som gör att besökare kan känna igen sig när man kommer dit.

Akupunktur och yoga kräver trovärdighet

En hemsida för akupunktur och yoga måste ju visa att de är pålitliga och kan sin sak. Detta hade Eva tänkt igenom mycket noga. Hon hade bilder på sina diplom inom akupunktur. Hon har länkar till t.ex. WHO där de listar olika sjukdomstillstånd som kan bli hjälpta av akupunktur och berättar att hon är medlem i akupunkturförbundet.

Även på sidan om yoga har hon med ett diplom och hon berättar även om yogans ursprung och om sin egen bakgrund inom yogan.

Vi listade även hennes utbildningar som yogainstruktör, akupunkturmedicin mm.

I sidfoten har vi med hennes kontaktuppgifter, adress och information om F-skatt.

Den här yoga och akupunktur hemsidan upplevs verkligen som pålitlig! Snyggt och genomtänkt från Evas sida.

Hemsida till företag

Behöver du också hjälp med hemsida till företag? Jag hjälper dig gärna med både hemsidan, loggan och trycksaker. Kontakta mig gärna för mer information!

Besök gärna hemsidan!

Ta mig dit!

Dela gärna sidan!