Snygg Hemsida till hissföretag upplandshiss

Hemsida till hisserviceföretag Upplands Hiss

Hemsida till hisserviceföretag Upplands hiss är klar. Upplandshiss erbjuder service, reparationer, moderniseringar och nyinstallationer av hissar. De erbjuder god kvalité till rimliga priser.
Snygg hemsida 2018 galleri - responsiv hemsida till Upplands Hiss AB - Webbdesign av www.hjalpmedhemsidan.se

 

Hemsidan till Upplands Hiss

När jag gjorde den här hemsidan till Upplandshiss fick jag egentligen inga direktiv för designen. De gav mig ett textunderlag och en bild. Jag började med att skapa sidorna och lägga in texterna. Men det blev förstås lite tomt eftersom jag inte hade så många bilder. Jag hittade lite hissbilder i en bildbank, för att komplettera sidan och visa exempel på jobb de kan åta sig. Till att börja med försökte jag att använda den röda färgen från deras logga som accentfärg på hemsidan. Men det blev inte riktigt bra, tyckte jag. Efter mycket testande bestämde jag mig istället för att använda en färg från deras förstasidesbild istället. Den trivdes jag bättre med eftersom första bilden är mer framtränande på hemsidan än vad loggan är.

Eftersom jag inte fick några direktiv direkt om hur de önskade layouten så gjorde jag en hemsida som jag själv gillar, sedan frågade jag dem vad de tyckte.

Vill du också ha en snygg hemsida?

Jag hjälper dig gärna att ta fram en hemsida till ditt företag också. Jag gör hemsidor i olika prisklasser och hjälper gärna till att ta fram en layout till din hemsida. Jag har har specialiserat mig på att ta fram hemsidor väldigt snabbt. Så även om jag gör hemsidor bara på min fritid så för söker jag arbeta intensivt med varje hemsida, så att du som kund får din hemsida färdig väldigt snabbt. Ta gärna en titt i mitt galleri och se om du gillar mina tidigare arbeten. Skicka mig sedan ett mail där du berättar om hur du har tänkt dig din hemsida. Hur många sidor, hur du vill ha layouten och om du behöver något annat speciellt på din hemsida.

Hemsida till företag

Behöver du också hjälp med en hemsida för företag? Jag hjälper dig gärna med hemsidan, loggan och trycksaker. Kontakta mig gärna för mer information!

Dela gärna sidan!