Hemsida till events- och catering företag Bon Vivants

Hemsida till events- och catering företag Bon Vivants

Hemsida till events- och catering företag Bon Vivants är klar. Bon Vivants hjälper dig att skräddarsy ditt event precis som du vill ha det. På Bon Vivants har de inga färdiga menyer eller bufféer att välja på, som många andra företag har. De vill låta kunden själv få skräddarsy maten utifrån sina behov och förutsättningar.
WordPress hemsida - webbdesign Snygga hemsidor 2018 Bon Vivants Matblogg Whisky Kock Catering Webbdesigner Hjälp med hemsidan

Detsamma gäller de dryckesprovningar som Bon Vivants arrangerar. De skräddarsyr din provning vare sig du är nybörjare eller dryckeskonnässör.

Hemsida till events- och catering företag Bon Vivants

När jag skapade hemsidan till Bon Vivants letade jag efter ett tema som passade bra till mat. Det jag var ute efter var en statisk startsida och en bild i sidhuvudet. Jag hittade lite olika matbilder i bildbanker och testade med några olika. Jag valde en bild som fungerade som bakgrund till texten. Därefter började jag lägga till texterna och varvade dem med  andra bilder. Bon Vivants vill ha en väldigt personlig hemsida och kommer så småningom att byta ut bilderna från bildbankerna mot egna bilder.

Hjälp med hemsidan

Har du också en hemsida du behöver hjälp med? Jag hjälper dig gärna med den. Jag hjälper dig att ta fram en hemsida till ditt företag. Ta gärna en titt i mitt galleri för att hämta inspiration för din hemsida och för att bilda dig en uppfattning om vad du gillar för hemsidor. Gillar du de andra hemsidorna jag gjort? Skicka mig gärna ett mail och berätta om hur du har tänkt dig din hemsida. Hur många sidor du behöver, om du behöver några speciella funktioner och vilken layout du gillar. Om du inte har någon färdig bild av hur du vill ha din hemsida så funkar det bra med t.ex. färger du gillar, så utgår jag från dem istället. Jag kan också hjälpa dig att ta fram en snygg logga till företaget. Kontakta mig på info@hjalpmedhemsidan.se

Besök gärna hemsidan!

Ta mig dit!

Dela gärna sidan!