hemsida till konservator Sonia Leon

Hemsida till konservator Sonia Leon är klar. Sonia är målerikonservator och arbetar i Stockholm. Hos henne kan du få hjälp med att konservera och restaurera konst, skulpturer och ramar.

WordPress hemsida - webbdesign Snygga webbsidor Duktig webbdesigner Hjälp med hemsidan Hemsida till konservator Snygga hemsidor 2018 galleri med hemsidor som är responsiva webbdesigner Hjälp med hemsidanHemsida till konservator Sonia Leon

Hemsida till konservator Sonia Leon

När jag gjorde hemsidan så tittade Sonia i mitt galleri och hittade en annan hemsida där som hon gillade, så då bestämde vi att vi skulle använda samma tema till hennes hemsida.

När texterna var klara skickade hon över dem till mig tillsammans med några bilder. Jag la upp dessa på hemsidan. Men både jag och Sonia kunde enas om att hemsidan blev väldigt tråkig. Så Sonia gick ut och fotade lite mer och jag fick även foton där man ser hur hon arbetar. Det lyfte hemsidan, så den blev jättesnygg!

Om ni zoomar in på bilden utanför hennes ateljé så ser ni den fina skylten. Jag bad henne fota den en gång till också. Min tanke var att jag skulle kunna använda den på hemsidan på något sätt. Antingen som ikon på webbläsarfliken, som logga eller någon annan stans på sidan. Men jag tog bort den igen. Det blev inte så bra som jag hade tänkt mig, så den tog jag bort igen.

Hemsida till företag

Behöver du också hjälp med hemsidan till företaget? Jag hjälper dig gärna med både hemsidan, loggan och trycksaker. Kontakta mig gärna för mer information!

Börja med att skicka mig ett email. Berätta om hur du vill att din hemsida ska se ut, behöver du några speciella funktioner eller kanske ett bildgalleri? När jag ska göra hemsidor tycker jag att det är bra om du som kund redan vet vad du gillar och inte. Du kan t.ex. titta i mitt galleri för att bilda dig en uppfattning. Jag gör inte två hemsidor som är lika dana, men det kan ändå vara bra för mig att få en uppfattning om vad som är just din smak. Jag vill ju att både du och dina kunder ska älska din nya hemsida!

Besök gärna hemsidan!

Ta mig dit!

Dela gärna sidan!