Hemsida till hantverkare

Hemsida till Handy Home Man

Hemsida till hantverkare Handy Home Man är klar. Han kan hjälpa till med alla möjliga tjänster för hem och trädgården. T.ex. skruva ihop möbler och fixa trädgården. Kanske har du en gardinstång som ska sättas upp eller snö som ska skottas.

WordPress hemsida - webbdesign Snygga hemsidor 2018 Galleri Handy Home Man Hantverkare hemsida Webbdesign av Hjälp med hemsidan

Hemsida till hantverkare Handy Home Man

En hemsida till hantverkare och verkstäder bör se lite annorlunda ut än andra yrkesgrupper. Om du tittar på t.ex. Mekonomen och Biltema är det starka klara färger som gäller. Det är inte bara verktygen som har starka färger utan även hemsidan och designelement på den. Så här jag gjorde hemsida till Handy Home Man valde jag också en färgsättning med klara färger. När man kommer in på en hemsida är det en fördel om man direkt kan se vad hemsidan handlar om. Därför la jag även till verktyg för att göra budskapet ännu tydligare.

Bokningsfunktion på Hemsida till hantverkare

Handy Home Man behövde även en bokningsfunktion. Här gjorde vi en lösning som jag inte blev lika nöjd med som min kund. Han ville ansluta sig till en automatisk bokningstjänst, så att kunderna kunde boka själva. Det funkar jättebra om du har en salong där kunderna kommer till dig. Nu skulle det kunna bli problem med inställelsetiden ifall två kunder på vardera sidan om stan bokar in honom två tider efter varandra. Det kanske inte blir något problem om det inte blir allt för många kunder som bokar.

En alternativ lösning skulle kunna varit ett kontaktformulär där kunden får välja önskat datum och där hantverkaren återkommer om tiden. På så sätt skulle resorna kunna minskas och inställelsetiden tas med i beräkningen. Men jag hoppas den valda lösningen funkar i praktiken! Det är trots allt en smidig lösning ifall bokningarna kan sköta sig själva, utan att man måste ha något manuellt arbete.

Behöver du också en hemsida? Jag hjälper dig gärna att designa just din hemsida, så kontakta mig gärna så pratar vi om hur just din hemsida ska se ut!

 

Dela gärna sidan!