Hemsida till astrolog

Hemsida till astrologHemsida till astrolog

Hemsida till astrolog Astrohuset är klart. Det var ett annorlunda men roligt jobb, Astrohuset har nu fått sin hemsida. De kan hjälpa dig om du  vill veta mer om din innersta natur, din personlighet, dina styrkor, syn på relationer eller kanske vilket yrke som passar dig?

Sidhuvudet på Astrohusets hemsida
Logotyp - logga - logo - hjälp att göra logga - Snygg logga stjärna och solur till astrolog

Hemsida till astrolog Astrohuset

Hos Astrohuset kan du få hjälp av en erfaren astrolog att ställa ditt personliga horoskop. Vill du ha svar på frågor om din framtid, då är det till Astrohuset du ska vända dig. När jag gjorde Astrohusets hemsida blev jag tvungen att läsa på lite om astrologi. Jag visste ingen ting om området när jag började. Även om jag fortfarande är mycket skeptisk så är det viktigt för mig att göra ett bra jobb. Min kund ska ha en fin och välfungerande hemsida för sin branch.

Bilder till Astrohuset

Till den här hemsidan var det inte helt lätt att hitta foton som fungerade. Till sidhuvudet fick jag kombinera ihop lite olika bilder för att få det att funka. Det blev en stjärnhimmel och det astrologiska uret sedan la jag även på texten Astrohuset med en färg som jag hämtade från stjärnhimlen.

Mycket spam i WordPress

Mitt senaste uppdrag för Astrohuset var när de fick problem med mycket spam på hemsidan. Nu är spamet åtgärdat. Jag passade även på att lägga in en ikon för fliken i verktygsfältet och att uppdatera WordPress.

Vill du ha hjälp med hemsidan?

Behöver du också en hemsida till din verksamhet? Jag gör gärna din hemsida också, även om du jobbar med något annat än astrologi. Jag kan hjälpa dig att ta fram ett förslag på hur din hemsida ska se ut. Ta gärna en titt i mitt galleri, så kanske du hittar några snygga hemsidor!

Vill du läsa mer om hur du kan stoppa spam i WordPress?

Dela gärna sidan!